E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Yanık: Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz---

Bakan Yanık: Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz

Bakan Yanık: Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz
10 Nisan 2022 - 21:47 borsagundem.com

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, "Bütün halkımız şuna inansın ki ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz" dedi.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Altındağ Kültür Sarayı'nda 15 Temmuz Derneği tarafından şehit aileleri için düzenlenen iftar programına katıldı. Programda konuşan Yanık, ramazan ayının kendileri için bir sevinç şöleni olduğunu belirtti. Şehitliğin kendi inançlarında çok yüce bir makam olduğunu ifade eden Yanık, "O büyük yüce mertebeye ulaşan şehitlerimizin sayesinde huzurla, güvenle oruçlarımızı açıyoruz. Onlar sayesinde korkamadan bu vatan için çalışmaya devam ediyoruz. Şehitlik, malum bizim için makamların en yücesi, mükafatı Allah katında saklı olan bir mertebe. Onlara layık olmak için elimizden geldiğince çabalıyoruz. Yapmakla mükellefiz" dedi.

'ŞEHİTLERİMİZ HUZUR İÇİNDE OLSUN'

Anadolu topraklarının şehitlikle yoğrulduğunu belirten Yanık, "15 Temmuz'da ortaya çıkan o büyük ruhla, bu silsileyi takip ederek, bu toprakların mayasını takip ederek, o hain darbe girişimini bertaraf ettik. O gün hepimiz, sokaklarda yaşananları, evlerimizde yaşananları biliyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine hepimiz meydanlara çıktık. Bağımsızlığa göz diken herkese karşı dimdik ayakta durduk. Teröristler milletin meclisini bombalarken, bizler, sizler oradaydık. Asker kisvesine bürünmüş hainler üzerimize kurşunlar yağdırırken, köprüleri tutanlara, yol kesenlere karşı milletin üzerine acımasızca kurşun sıkanlara karşı dimdik durduk. Ne dün ne bugün, hiçbir zaman dağılmadık, kaçmadık, korkmadık. Vatan uğruna şehit olmanın bizim için ne demek olduğunu bütün dünyaya gösterdik" ifadelerini kullandı.

Bakan Yanık, şehit yakınları ve gaziler için çok farklı hizmetler sunduklarını aktararak, "Yiğitle asaleti, vakarla merhameti karakterinde birleştirmiş bir millet olarak gelecek ideallerimize kararlılıkla yürüyoruz. Şehitlerimiz huzur içinde olsun. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ümitlerini korusunlar. Bütün halkımız şuna inansın ki ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 21'inci yüzyılın yükselen, muhkem gücü olacağımıza bütün kalbimle inanıyorum" dedi.

Çavuşoğlu'dan telefon diplomasisi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı'yla görüştü

 

Türkiye'ye yaptırımlar tek tek kalkıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir11 Nisan 2022 14:16

    Buda aynı teraneye başladı. Topu aynı ülkeyi mahvet sonra iç ve dış düşman yaratmaya çalış. halk bıktı bu absurd açıklamalarınızdan

  • Mucise Reis ;)11 Nisan 2022 00:46

    Bu millet varken bu ülke karanlığa sürüklenmez..Siz olmasanız da sürüklenmez. Hiç bir parti kalmasa da bu ülke bayrağı düşmez. Ezanı susmaz... Siz asli işlerini yapınız. Nisa bebek olayı devlet kurumlarının irtibatsızlığı ve basit bir bebeğe devlet şefkatini gösterip, beslemesi arap saçına döndü. karanlık olmaz merak etmeyin bu millet gereğini yapar. Sizler asli işleriniz görevlerini yapın, millete yük olmayın yeter. işini yapamayan vatan edebiyatı yapıyor. Askeriyede yazı vardır. "Vatanını çok seven, işini severek en iyi yapandır" Bakanlıklara asmak lazım bu yazıyı. Askerimiz canı kanı pahasına vatanını sevdiğini gösteriyor. Ya bakanlar ? işleri ortada... 

  • Hurdacı 10 Nisan 2022 23:33

    Vatan millet sakarya faizleri 19 dan 14 e indiren bu karanlık güçler önce dövizi sonra enfilasyonu zıplattı . İyi olursa ( oda yokya) sizden kötü olursa  dış güçler