E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Selçuk'tan Doğa Koleji açıklaması: Her tedbiri aldık---

Bakan Selçuk'tan Doğa Koleji açıklaması: Her tedbiri aldık

Bakan Selçuk'tan Doğa Koleji açıklaması: Her tedbiri aldık
15 Aralık 2019 - 21:15 borsagundem.com

Günlerdir gündemden düşmeyen Doğa Koleji kriziyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan açıklama geldi. Selçuk, "Tüm tedbirleri almış durumdayız" dedi

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...16 Aralık 2019 11:43

    özel inşaat firması olsa ortak olur devletce işin içine girer.. sornada firmayı batırmazsın.. al sana koca kolejj... hazır yapılı 5 okuluna haciz koy.. öğretmenı osu busu kredisi devletçe öde... milli eğitim aldığı o okullara yeni öğrenci almaz... be güzel bir diş hekimliği fakultesine hibe eder... al sana çözum... koca devlet koca bakan. ne yapar ne eder ?? öğretmen ata... maaşları ver.. sözleşme yap... yeni öğrenci alımını kes... yeni kayıt alma... öğprencileri bir kaç noktaya taşıma ile birleştir.. masraf karşılığı bir kaç binasına kon.. onları universite yap... hem firma kolej zararsa kuçulur... hemde sen bina alarak eğitim adına unıversite açarsın doktorluk vb. sağlık alanında diğer bakanlığa satar doktor staj yerı vb. hastane gibi sağlık+eğitim+üniversite kullanırsın. kımsede mağdur olmaz. devletsın yahu.. kkoskoca devletsın. bilmem ne kadar butcen var... bu olayı çözememen okadar saçmakı.. yandaş oldumu sıfır kredi verir 10 yıl geri öde derkurtarırsınız ama...

  • mert16 Aralık 2019 11:35

    Kabinenin en etkisiz ve yetkisiz bakanı. Ne umutlarla gelmişti oraya. Bakanlığı tarikatlara ve yandaş vakıflara terk etti. Kimse takmıyor artık. Sanırım o da sahibi olduğu MAYA okullarının geleceği derdinde.

  • Volkan16 Aralık 2019 01:38

    Hoş ve güzel bir durum değil. Aile bütçesinden kesip iyi çocuklarına daha iyi eğitim vermeye çalışanları enayi yerine koymamak lazım. Özel okullar sayesinde kamu okulları kendine çeki düzen veriyor oradaki iyi uygulamaları örnek alıyor. Ultra zenginler zaten özel öğretmen tutuyor.

  • yunus16 Aralık 2019 00:36

    Bakanlık olarak özel  okulların bilançolarını  neden  incelemiyorsun.  Benim gibi senin de  mi son gün   haberin oldu  sayın bakan.. Neden  özel  okulların  mali  durumları incelenmiyor.  Neden  bu  kadar  öğrencinin velinin mağdur olmasını  bekliyorsun  .

  • : )15 Aralık 2019 23:03

     10 kişilik aile heyeti... 10 kişilik okul heyeti arada çalışan personeller. ... öncelikle bunlarla görüşürsün... görüştükten sonra notları alırsın... notlardan sonra çözüm istenen öncelikli noktaları iyileştirecek çözümler üzerine ilgili kişilerle 2. toplantında sunarsın.. sonrasında durum ortak ve uzlaşı ile netleşir. sonra basına çıkar dersinki... HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALDIK... sorunları incelemeden, müfettiş ve teftiş ve sorun yaşayan aileleri bilmeden , nasıl tüm ve her türlü tedbiri alırsın ? Tv den ve sosyal medyadan mı sorunların tesbitini yaptın ? bakan dedilerde anca bakıyon mu? onca yetki ve imkanın devletçe varken... Vitrin işler bu memleketi bu hale getirdi. temel yok, heryer vitsin. vitrine bakıp dükkana girden biliyor gerçekleri.. anca işin olacak düşecek ozamangöreceksin vitrine kanıpda, dükkana girince  : ))

  • Yalnız at15 Aralık 2019 22:26

    Tümünü aldıysanız çok iyi. Yarın okul açık yani. Yazık ya bu çocuklara. Parayla bile eğitim yok. Ama velilerde hata, para verdim okur gibi bir durum yok. Hepimiz para yokken okuduk. Para var 2 kuruşu çocuğun bitmeyen eğitimine vermek de bizim marifet.