E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Akar'dan Yunanistan'a radar kilidi tepkisi---

Bakan Akar'dan Yunanistan'a radar kilidi tepkisi

Bakan Akar'dan Yunanistan'a radar kilidi tepkisi
21 Aralık 2022 - 16:58 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'ın NATO uçuşunu önleme girişimine tepki gösterirken "Bu düşmanca tavır, NATO'nun temel ilkelerini hiçe sayacak boyutta küstahlaştığını göstermektedir" ifadelerini kullandı.

'Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları Toplantısı' Kayseri'de yapılırken, ikili görüşmelerin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Burchuladze, üçlü toplantı için bir araya geldi.

 Bu sene 9'uncusu gerçekleştirilen 'Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından ortak basın toplantısı düzenlendi.

İşte Bakan Akar'ın konuşmasından öne çıkanlar;

"Ermenistan, Azerbaycan'ın uzattığı eli tutmalı. Ermenistan ateşkese uyarsa barışın bir parçası olabilir.

Ege konusunda ise Türkiye barış ve istikrar için gayret gösterirken komşumuz gerek davranışları gerek ise söylemleriyle saldırgan politikalarına maalesef devam etmekte.

Yunanistan'a gerekli yanıtı birliklerimiz verdi.

Yunanistan'ın bu düşmanca tavrı, NATO'nun temel ilkelerini hiçe sayacak boyutta küstahlaştığını göstermektedir"

NATO'dan Türkiye ve Yunanistan'a çağrı

 

MSB o anları paylaştı: Yunanistan'a böyle karşılık verildi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Saf Vatandas21 Aralık 2022 17:17

    Lafla peynir gemisi yürümüyor diye bir deyiş var. 15 senedir "olm bi git" çekiyorsun adamlar çatır çatır sahibi olmadığı ada ve kayacıklara çöktü çatır çatır da silahlandırdı. Demek ki akıllı bir hamle yapmak lazım öyle "olm bi git" demek ile olmuyormuş. Vatan denizi gidiyor bilmem farkında mısınız ? Hani kutsal olan uğruna canını vereceğimiz vatan.