E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Akar'dan ABD'ye yanıt mektubu---

Bakan Akar'dan ABD'ye yanıt mektubu

Bakan Akar'dan ABD'ye yanıt mektubu
18 Haziran 2019 - 14:00 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan'a yanıt mektubu gönderildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Bakan Hulusi Akar tarafından ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan'a yanıt mektubu gönderildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Bakan Akar'ın ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan'ın 6 Haziran tarihli mektubuna yanıt mektubu gönderdiği belirtilerek, "Mektupta müttefiklik ruhuna uygun olmayan üslup ve yaklaşımdan duyulan rahatsızlık yeniden vurgulanmış; bilinen görüşlerimiz detaylı olarak aktarılmıştır.

Karşılıklı saygı ve dostluğa dayalı bir şekilde diyaloğun sürdürülmesinin ve sorunlara uygun bir çözüm bulunmasına yönelik çalışmalara devam edilmesinin önemi ifade edilmiştir" denildi.

Akar, Shanahan ile telefonda görüştü

Akar: Shanahan'ın mektubu müttefiklik ruhuna uygun değil

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ışın Özdemir19 Haziran 2019 02:45

    Ne zormuş abd ye mektup yazmak.Bize söyleseydiniz biz yazardık.

  • ALAATTİN CAMGÖZ18 Haziran 2019 23:40

    s 400 arkasına suv 57 ler onun arkasına uzun menzilli füzeler ve onun arkasınada nükleer silahlar edinmeliyiz.çünkü hemen yanıbaşımızdaki israilde 100 cesi var.peki abd israil de nükleer silah olunca neden karşı çıkmıyorda müslüman ülkelerde olunca karşı çıkıyorsun.herkeste olsun nükleer silah.işte o zaman kimse kimseye yan bakamaz.