E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den sosyal medya kararı: Son paylaşımlarım...---

Bahçeli'den sosyal medya kararı: Son paylaşımlarım...

Bahçeli'den sosyal medya kararı: Son paylaşımlarım...
01 Temmuz 2020 - 19:26 borsagundem.com

Bahçeli "Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım" açıklamasında bulundu

Sosyal medya ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli, "Bugün sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım. Sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkânsız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

*Bugün sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım.

*Bilgiye en kısa yoldan, en doğru vasıtalarla, en objektif şekilde ulaşmak, aynı zamanda iletişim kanallarını aktif olarak kullanmak çağımızın mümeyyiz ve müessir bir özelliğidir. Teorik olarak sosyal medyadan beklenen de bu ihtiyaca cevap vermesidir.

*Ancak sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkânsız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir.

“VAHİM BİR TEHDİT ORTAMINI KÖKLEŞTİRMİŞTİR”

*İtibar suikastlarının kurgu mekânı, insan onurunu ayağa düşüren, akla ve hayale sığmayan fitne ve dedikoduların sığınak ve barınağı olan sosyal medya geleceğimiz, milli ve manevi gerçeklerimiz açısından vahim bir tehdit ortamını kökleştirmiştir.

*İnsan şerefine, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden sosyal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani değerlere tamamen aykırıdır. Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir.

*Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM'de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.

*Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM'de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sosyal medya göndermesi

Akşener'den Erdoğan'a ilginç dizi çıkışı

Sosyal medyaya düzenleme geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR02 Temmuz 2020 11:51

    REİS ve Sn. Bahçeli'ye güvenimiz yüzde yüz. İnternetin KANALİZASYON ve ALGI OPERASYONU olmaktan çıkarılması İNSANLIK VAZİFESİDİR. Sizin gibi imanlı, edepli, vatan ve millet aşıkları KÜFÜRBAZ KANI BOZUKLARI hizaya getirecek kanunu Meclis'ten acilen çıkaracağınıza inanıyor, Devlet Büyüklerimize küfrü normal sayan SOYSUZLARA acımasız olmanızı diliyorum. Yorum yazmak gerçek kişilikle olmalı, KİŞİLİĞİNİ SATAN KAHPELER BULUNMAMALI. Haydi YORUMLAR T.C. NOSU İLE YAZILMAYA, TERTEMİZ VATAN MEYDANA GETİRİLMEYE.

  • r02 Temmuz 2020 09:43

     Sorun sizde... Yasa çıktı. Tamam.  ne olacak ? cenaze töreninde yumruk yiyen kişi chp li ise görmezden gel. akpli ise yumruk yiyen tutukla. sosyal medya yasası gelsin. super... ne olacak ? aynısı olacak. yani yas açıkartmak olayı çözmek değildir. ileride hukumet değişincede aynısı olacak. yasa var olsada uygulamayı bilmeyen bir devlet ve hukume tpolitikamız var. O bakımdan yasalar ve tepkiler bir sonuç elde etmez. Tek çözüm siyasilerin, heryere bulaşıp ellerini kollarını attapot gibi uzatmamalı. yargıya atama, üniversiteye atama, memurluk, ya akla hayale ne gleiyorsa herşey partililerin ellerinde. biz devle tolduğumuzu ne zaman anlayacağız ? yasa masa çözüm olmaz.

  • Hasan02 Temmuz 2020 08:12

    Gerçekten son paylaşımların olur İnşallah

  • Velican02 Temmuz 2020 08:53

    Seni gidi şakirt,

  • A. A.02 Temmuz 2020 03:39

    Sosyal medya yasaklanmıyor akıllılar. Sadece düzenlenmesi isteniyor. Küfrün, hakaretin ve yalanların olmadığı ve sosyal medya platformlarının vergi vermesi isteniyor. Bundan kim rahatsız olabilir. Küfreden yalancılar ve vergi vermek istemeyen Twitter, Facebook rahatsız olur. Tebrikler sayın Bahçeli...

  • papatya fali02 Temmuz 2020 02:35

    yanlış yapan imama kızıp tüm camileri kapatmıyosan,Tecavüz eden öğretmene kızıp okulları kapatmıyosan sosyal medyayı da kapatmayıp suç işleyeni cezalandıracaksın.Biraz bak çok az devlet ciddiyeti takının.

  • Güle güle02 Temmuz 2020 01:16

    Aslında siz ve tayfaniz sosyal medyadan gitseler, kalite birden artar. Güle güle.

  • Verem01 Temmuz 2020 23:32

    Medya sosyal değilse bitiktir. Medya sosyal olsaydı “sosyal medya” yasaklanmazdı. Öğhüüü

  • RİZE li mulivbjk01 Temmuz 2020 22:40

    yapsanda okuyan yok ki...haydi millet bahçelerine lay lala lala....

  • sinir stres01 Temmuz 2020 21:59

    bu adam neden hep sinirli?

  • Faşizme geçit yok01 Temmuz 2020 23:30

    Pisikolojisi bozuk cidden!kürt,Ermeni,Yunan düşmanı...adam dünyaya düşman!daha düne kadar Erdoğan buna giydiriyordu!oylar azalınca buna kaldı :),din ve milli yerli Politikası güdüyorlar!

  • laz uşağı01 Temmuz 2020 21:50

     interneti komple kapatın kesin ve nihai çözüm olsun.  eskiden internet mi vardı sosyal medya mı vardı beya...

  • Ozan01 Temmuz 2020 21:23

    Zaten sosyal medyaya el atacaklardı!seçimlerden önce YouTube,İnstagram,Twitter,vs. Özgür platformlar susturulacak!adamlar gergin küfür ediyordu!cımbızla birini seçim malzeme edip gerekçeli zemin olUşturuluyor.yerseniz olay bu işte

  • Misafir 01 Temmuz 2020 20:59

    Kaza oluyor diye otoyol ve arabaları da kaldıralım o zaman her kim sınırları aşıyor ve hakaret ediyorsa en ağır ceza verilmeli

  • Bozkurt01 Temmuz 2020 20:27

    Hadi yüklenin bakalım sayın Bahçeli ye... Sizi kuduruklar sizi...

  • Gazi01 Temmuz 2020 19:51

    Sosyal medya  malesef  bir bataklik  sayin bahceli sizi iyi anliyorum..ne yazikki sosyal medyaya  inanan  cok ahmak  ve aptal insanimiz var.. bu  bi gercek..bunuda..ulke ve millet dùsmanlari  planli OLARAK  kullaniyor..tek care bilincli be yani olmak.merkezi ABD kullanilan haber kanalina inanan..geri zekali.akil yoksunu.cook kisi mevcut.

  • Mucise Reis ;)01 Temmuz 2020 19:34

    sanırız istifade edip siyaseti bitirecek....Hayırlısı olsun.