E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den İmamoğlu'na eleştiri---

Bahçeli'den İmamoğlu'na eleştiri

Bahçeli'den İmamoğlu'na eleştiri
14 Nisan 2019 - 14:35 borsagundem.com

Bahçeli, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Beşiktaş-Başakşehir maçını statta izlemesi hakkında eleştirilerde bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarına ilişkin olarak, "Türkiye'deki siyasi gelişmeler takip edilmektedir. Özellikle YSK'nın itirazlara cevabı beklenmektedir" ifadelerini kullandı. 

MHP lideri Bahçeli, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin açıklamalarının satırbaşları şöyle: 

"Türkiye'deki siyasi gelişmeler takip edilmektedir. Özellikle YSK'nın itirazlara cevabı beklenmektedir. Başarı sağlamış belediye ve il başkanlarımız ortak toplantısı 19 Nisan günü Antalya'da yapılacaktır. Cumartesi ve Pazar devam edecek. Belediye başkanlarımızın birbiriyle taşınmasına ve MHP'nin belediyecilik anlayışı üzerinde durulacaktır.

Rakamları görmeden, bilmeden niyetler üzerinde değerlendirme yapanları her akşam TV'de takip ediyoruz. Millet iradesi doğru değerlendirmeyi yapmıştır. YSK'nın açıklamaları sonrasında resmi gazetede yayın yapılacaktır. İl genel meclis üyesi oylarını yok farz ederek, belediye meclis üyelerini yok farz ederek yorum yapanlar kamuoyu araştırmaları nezdinde iflas etmiş insanlardır.

Çok büyük bir iddia. Seçimin adaleti, güvenliği açısından çok önemli önemli insanların böyle iddialarla muhatap ediliyorsa ispat sunulmalıdır.

Mazbatayı stadyuma taşımak taraflar arasındaki rekabeti siyasi düşmanlığa dönüştürmek için ekilen bir tohumdur. Bundan belediye başkanı olmaz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çalarsaat14 Nisan 2019 23:46

    4 yıl önce meydanlarda erdoğandan başkan olmaz diyen bahçeli koşa koşa destek verdi. demek ki İmamoğlu'ndan da başkan olacak. tartışma bitmiştir   

  • Volkan14 Nisan 2019 16:57

    Spora siyaset sokulması iyi olmadı. Her parti lideri o ilin atkısını takıp miting yapıyor. Partiler işin kolayına kaçıyor, kitleler nerelerde toplanıyor ise oradan seslerini yükseltiyorlar. Okul şenlikleri ve mezuniyet törenleri de siyasal mesaj yeri olmaya başladı. Cenazeler nispeten öyle, ünlülerin düğünleri de keza öyle. Diğerlerini saymayayım. Saflaştırma olmasa partiler bu kadar güçlü olmaz hatta çok da ilgi de olmaz, sürekli bir yerlerden mesaj verme çabasındalar.

  • fafa14 Nisan 2019 16:34

    Partisine sahip olamayıp,yeni bir parti doğmasına sebep olan zat-ı alinizden  parti lideri oluyor da ,İmamoğlu'ndan Belediye Başkanı mı olamıyor?!1

  • vatandaş14 Nisan 2019 16:32

    Sayın Bahçeli önce siz kendi adaylarınıza bakınız. Adana Kozan ilçe adayınızı dosyası Yargıtay da beklerken nasıl aday yaptınız onu anlatın. bundan vs diyerek seçimden birinci çıkan birini söyledikleriniz de parti lideri olarak yakışık almıyor.

  • hocam14 Nisan 2019 16:28

    hocam Türkiye yi ankara dışına çıkmadan yönetmek oluyorda, statdan maç izlemek neden olmuyor ? keşke sizlerde maçlara gelseniz.. avmlere gelseniz..sokaklarda gezseniz.halk hastanesine girseniz..halk kahvesine uğrasanız. çat kağı diye.. nerde, lak lak lak başka bişi yok

  • fafa14 Nisan 2019 16:49

    Senin dediğin yerlere gelir de etrafındaki yağcılardan çevreyi göremez. Hem de koltuktan kalkmak kolay şey mı?

  • YB14 Nisan 2019 16:06

    SAYIN BAHCELİ  TÜRKİYEYİ KARIŞTIRMA

  • Kaçan Grup14 Nisan 2019 15:47

    Siz de gelin maça

  • Türk14 Nisan 2019 15:06

    Zillet dediginizde kardeslik tohumu ekmeye mi çalışıyordunuz? Sen maaşlı bir ajansın Bahçeli, maaşını İsrail, Amerika, İngiltere ödüyor.