E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Bahçeli devri kapandı"---

"Bahçeli devri kapandı"

Bahçeli devri kapandı
03 Aralık 2015 - 00:04 borsagundem.com

MHP eski Trabzon milletvekili Koray Aydın MHP'nin kurultuy sürecine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

MHP eski Trabzon milletvekili ve olağanüstü kurultay toplandığı takdirde genel başkan adayı olan Koray Aydın CNN Turk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de önemli açıklamalarda bulundu. Aydın " MHP'de Bahçeli devri kapanmıştır" dedi.
 
İşte Aydın'ın açıklamalarından satırbaşları:
 
"Aşağıda müthiş bir dip dalga var. Olağanüstü kongre toplanır. MHP’de bir devir kapandı. Bahçeli devri kapandı. Buna direnmenin anlamı yok. Kurultayı toplar tüzüğü değiştiririz.
 
1232 delegenin 1000’i oy verecek. Sel gelecek derken bunu söylüyorum. Bahçeli boşuna aday olmasın. Aday olursa Bahçeli'nin kongreyi kazanma şansı yok."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALPTUĞ03 Aralık 2015 08:06

    MHP yi her türlü sivil toplum örgütleri toplantılarında, görsel ve sözel basında, çarşıda ,pazarda ,halkın arasında güler yüzle temsil edebilecek doğudan batıya kuzeyden güneye durmadan hareket edebilecek genç dinamik lider ve kadroya ihtiyaç var.

  • ayhan5303 Aralık 2015 07:30

    Akşener,başkan olmalı.

  • Pascal H. Acun03 Aralık 2015 00:32

    katiliyorum, Bahçeliye Söylenecek Tek Söz " Tesekkur Ederiz Yapmak Istediklerinize" Deyip Bayragi Daha Güler Yüzlü, Baskalarinin Degilde Kendisinin veya Partisinin Yapabileceklerini Anlatan Biri Lazim. CHP bir Iyi Muhalefet Partisi ama MHP Kafasi Kopmus Bir Tauk Gibi Ne Yapmadigini Nereye Gityigini Bilmeyen di, Saygilarimla