E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahar Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker şehit oldu---

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker şehit oldu

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker şehit oldu
07 Mayıs 2023 - 18:41 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi'ndeki bir üs bölgesinde silah kazası sonucu yaralanan Uzman Çavuş Sevim'in hastanede şehit olduğu ifade edildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekat Bölgesinde silah kazası sonucu Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim'in şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi'ndeki bir üs bölgesinde silah kazası sonucu yaralanan Uzman Çavuş Sevim'in hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Askerleri taşıyan otobüs devrildi: 2 şehit, 45 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye mesajı

Mardin'de çatışma: Bir asker şehit oldu

Deprem bölgesinden acı haber: Albay şehit düştü

Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı

Hatay'da geçici görevli polis şehit oldu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KARTAL07 Mayıs 2023 20:17

    chp nasıl olurda HDP ile ortaklık yapar anlamak mümkün değil.güzelim chp yi caresiz, pısırık, vizyonsuz projesiz liyakatsiz hale getirdiler.dede den toruna yıllarca parti de siyaset yapalarlar ve cevherleri partiden kovarlarsa olacağı bu bu seferde seçimleri malesef kayıp ettik geçmiş olsun arkadaşlar.

  • FİNANS DÜNYASI07 Mayıs 2023 18:54

    Millet İttifakı siyasi partilileride bize yunanistan mı pkk mı ypg mi saldıracak diyorlar idi bak görün kimlerin saldırdığına.