E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBağırarak seks yapan kadın geri döndü---

Bağırarak seks yapan kadın geri döndü

Bağırarak seks yapan kadın geri döndü
07 Haziran 2015 - 10:09 borsagundem.com

Bağırarak seks yaptığı ve sürekli gürültü çıkardığı için komşularından gelen şikayet üzerine 2 hafta hapis cezası alan kadın, hapisten çıktı

İngiltere'nin Birmingham şehrinde aşırı gürültü yapması ve seks yaparken bağırması nedeniyle ün kazanan Gemma Wale, hapisten çıktı. Eski sevgilisi hakkında konuşan ismi açıklanmayan adam ise, bağıran kadın hakkında sert açıklamalar yaptı. 
Gemma'nın dükkanından müşterileri kaçırdığını söyleyen 40 yaşındaki eski sevgili, kadının hayatı herkes için zorlaştırdığını söyledi. Eski sevgilisinin iki haftalık hapis cezasından sonra serbest kalınca ünlü olduğunu görüp şımardığını söyleyen adam, bundan utanç duyduğunu belirtti.

Eski sevgili, hapis cezasının Gemma üzerinde hiçbir etkisi olmadığını da ileri sürdü. 14 ay boyunca Gemma'yla birlikte olan adamdan kimse şikayetçi olmadı.

Gazetecilerin serbest kaldıktan sonra ulaşmaya çalıştığı Gemma, telefonlara çıkmıyor. Gemma'nın telefonuna cevap veren arkadaşı ise, "Yüzü gazetelerde çıktığı için çok sinirli. İki küçük bebeği var, ve bu durumdan hiç memnun değil. Hikayenin kendi versiyonunu sizinle paylaşmak istemiyor" açıklamasını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)