E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBağdadi: Hz. Muhammed Musul'dan çıkmamızı söyledi---

Bağdadi: Hz. Muhammed Musul'dan çıkmamızı söyledi

Bağdadi: Hz. Muhammed Musul'dan çıkmamızı söyledi
17 Mart 2015 - 00:39 borsagundem.com

IŞİD lideri Bağdadi'nin uykusunda Hz. Muhammed ile görüştüğü ve Musul'dan çekilmeleri konusunda telkin aldığı iddia edildi

Kürdistan Demokratik Partisi'nin internet sitesinde yer alan habere göre IŞİD lideri Ebu Bekir El Bağdadi, Hz. Muhammed'in kendisine, Musul'u terk etmelerini bildirdiğini söyledi.

Bağdadi'ye atfen gündeme getirilen yeni iddianın, "IŞİD'in Musul bölgesinden de çekilmeye hazırlandığının göstergesi olabileceğine" dikkat çekildi.

Habere göre Bağdadi'nin, "Rüyasında görüştüğü Hz. Muhammed'in kendisine, Musul'u çatışmaya giermeden terk etmeleri emri verdiğini" söylediği öne sürüldü. IŞİD militanları Irak Ordu güçleriyle çatıştıkları Tikrit kentinden çekilmeyi sürdürürken, militanlar, bu kentten de, "Bağdadi'nin şahsi emri üzerine çekilmeye başladıklarını" söylüyor.

Irak ordu güçleri, Şii milisler ve Sünni aşiret güçleri 3 martta, IŞİD'i Tikrit'ten çıkarmaya yönelik bir saldırı başlatmıştı. Bu operasyon, Musul'u IŞİD'den kurtarmanın ilk adımı olarak duyurulmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Harun18 Mart 2015 20:00

    Pislik insan edebini koru.Peygambere yalancı diyecek kadar küçülme. Seni adi insan

  • tunc17 Mart 2015 08:34

    Asil ben SAV HZ.Muhammedi ruyamda gordum O da orda kalin dedi. Soyle bakalim Sen mi Yalancisin Yoksa SAV HZ> Muhammed mi ?

  • Yorumcu17 Mart 2015 01:23

    Haberde yok ama demeden geçemiycem görüşme ılımlı geçti birbirimizi anlıyoruzda demiş. ABD çık dedi yavaş yavaş olay yerini boşaltıyor çapulcular.

  • HaRuN17 Mart 2015 01:14

    vallah gördüsü ise Sevgili yi ne mutlu Bağdadiye. Eğer yalan ise ... Allah ım bizlere de göster Sevgililer Sevgilisi Gül Muhammed (S.A.V.)'İ