E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAykut Kocaman'dan erteleme yorumu---

Aykut Kocaman'dan erteleme yorumu

Aykut Kocaman'dan erteleme yorumu
11 Şubat 2018 - 22:46 borsagundem.com

Aykut Kocaman, Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın erteleme talebiyle ilgili sorulan sorunun üzerine; "yanlış bir talep gibi. Karar alınacak bir durum yok, TFF'nin bunu ciddiye alacağını da düşünmüyorum. Ama emin de değilim... Biz ülkemizi temsil ederken 65 maçın 64'ünde oynadık. Erteleme talebimiz de olmadı. 65 maçın 64 tanesini oynadık, 1 kere bile erteleme talep etmedik. Fikstür sezon başında yapıldı. Dolayısıyla kadrolar da buna göre yapılıyor. Bence erteleme talep etmek çok anlamlı değil. Hiçbir derdim yok, doğru neyse o yapılsın. Bayern Münih maçıyla bizim kupa maçının pek alakası yok. Talebi ben anlayamadım. Maçın olduğu yere bakarsanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. Bence yanlış bir talep gibi görünüyor."

Kocaman'dan maç yorumu:

"Önde basayım derken negatif bir sonuç da alabilirdik. Boşluklar veriyorsunuz neticede. Kazanmak zorundaydık, istiyorduk. Konyaspor maçında Valbuena'nın vuruşu gol olsaydı puan puana olacaktık. Takım ruhu konusunda bir şikayetim yok. Bu sezon öyle bir sorun da yaşamadık. Bu seneye bireysel hatalarımız damga vurdu. İkincisi de takım olarak geç kurulduk. Üçüncüsü de diğer takımların aksine hakem hataları bizim aleyhimize çok oluyor. Bunlara bakınca puanımız çok iyi gibi gözüküyor! Fizik gücümüzün biraz daha artması gerekiyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Evasu12 Şubat 2018 08:20

    İyide hoca, BJk olmasa ikinci takım şampiyonlar ligine katılma hakkını kayipedecegini bilmelisin... Ha şampiyon ligine direk katılacagim diyorsan onu bilmem... Kıskanma hoca saygı göster ülke takimina