E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAydın Doğan: Yeni iş planım yok---

Aydın Doğan: Yeni iş planım yok

Aydın Doğan: Yeni iş planım yok
24 Mart 2018 - 06:54 borsagundem.com

Aydın Doğan, Doğan Medya için Demirören Grubu ile başlanan satış görüşmesiyle ilgili soruları yanıtladı. Doğan, satış için baskı görmediğini söylerken, “Benden 1 milyar dolar vergi alanların hepsi FETÖ'cü çıktı" dedi

Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan, Doğan Yayın Grubu için Demirören Grubu ile başlanan satış görüşmesiyle ilgili T24.com.tr’nin sorularını yanıtladı. Aydın Doğan, satış için baskı görmediğini söylerken, “59 yıllık iş hayatımın 40 yılı medyada geçti. İnsan hüzünleniyor tabii” dedi.

T24.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Doğan Akın’ın “Satış için baskı gördünüz mü sorusuna “Hayır” yanıtını veren Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, “Ama bu sektörde çok çektim. Benden 1 milyar dolar vergi aldılar. Sonra da 260 milyon dolar aldılar. Bunu yapanların 16’sı da FETÖ’cü çıktı. Kimi tutuklandı, kimi kaçtı, ama 16’sı birden FETÖ’cü çıktı. Bu vergiyi benden niye aldılar hâlâ anlamadım” diye konuştu.

TÜRKİYE DIŞINDA YAŞAYAMAM

Aydın Doğan, hayatını Türkiye dışında sürdüreceği iddialarıyla ilgili ise “Hayır, ben Türkiye dışında yapamam, yaşayamam. Ben Anadolu’nun ortasından geldim. Yurtdışına gidip de Türkiye’ye döndüğümde toprağı öpüyorum. 82 yaşındayım, ama bugün “Cepheye git” deseler giderim. İki senedir yurtdışına gitmiyorum. Almanya’da matbaamız, işlerimiz var gitmiyorum. Kimseden saklı değil Londra’da otelim, evim var, kızlarımın eğitimi sırasında almıştım, ama gitmiyorum” dedi.

YENİ BİR İŞ PLANIM YOK

Doğan, yeni bir iş planının olmadığı, mevcut işleri çocuklarının sürdüreceğini ekledi: “Bir an evvel Bodrum’a gitsem, birkaç arkadaşımla otursam istiyorum. Biliyorsunuz, bizim yıllardan beri yaptığımız Rodos seferlerimiz var gazeteci arkadaşlarımla. Onu yapmak istiyorum. Yeni patronlar müsaade eder mi bilmiyorum.(Gülüyor).”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • demirkan 24 Mart 2018 19:16

    SENİN PLÂNLARIN ŞEYTANİDİR. YETİM ÖKSÜZ HAKKI YİYENE. ÖBÜR DÜNYADA PLÂN YAPTIRMAZLAR. TÜRKİYEYİ SOYDUNUZ. KONRAT OTEL ALEVERE DALALEVERE.PETROL OFİSİ ALAVERE DALEVERE. DAHA NELER VAR KİMBİLİR. ÇİLLER MESUT YILMAZ DÖNEMİNDE. YİMEDİYİNİZ HALT MI KALDI. ÖBÜR DÜNYADA SANA GÜZEL Bİ PLÂN HAZIR LAMIŞLARDIR.

  • tilki24 Mart 2018 19:16

    2 yıl sonra yarı fiyatına geri alır :D

  • Cezmi24 Mart 2018 18:38

    Aman abi sen bi plan falan yapma hayrını görmeyiz

  • Sami Altın24 Mart 2018 16:28

    Madem vergileri alanlar Fetocu çıktı. Devlet geri versin o haksız vergileri. O yıllarda akp ile feto beraber yürüyordu bu yollarda.

  • KILIÇ24 Mart 2018 15:14

    BORSADA ÇOK SAYIDA KELEPİR ŞİRKETLER AL İLERDE SATACAGIM DER ÜÇE KATLARSIN AKIL VERMEK HADDİME DEGİL AMA BU ŞİRKETLER GERÇEKTEN KELEPİR .

  • demirkan 24 Mart 2018 19:19

    NEDEN KELEPİR?. İÇİ BOŞ ÇÜRÜK CEVİZ ONDAN KELPİR.

  • Gorele24 Mart 2018 11:51

    Walla iyi paraya satıyor, alan bir hayrını görmez bence

  • Tam komedi24 Mart 2018 11:46

    Dünyada binlerce KUKLA PATRON var . Bunlardan biride çiftlik bank sahibi. Piyasadan bir çulsuz bulurlar onu zirveye yukseltirler işleri bitince elindekini bir şekilde devir alıp bir kenara bırakırlar. Turkiyede medya %90 el değiştirdi AMA GERÇEK PATRONLAR HALA AYNI. SADECE YÖNETİCİLER EL DEĞİŞTİRDİ. DÜN SÖZDE DİN DÜŞMANLARI YÖNETİYORDU BUGÜN DİNDARLAR YONETIYORMUS GİBİ. ( MEDYA HALKI KANDIRMA SİSTEMİ DİR )

  • EZBER24 Mart 2018 11:31

    en az 3milyar dolar ederi var ama borcları cıktıkları icin bu fiyata dustu . banvit sasa bossa ornekleri var yaysat sadece dev dağıtım şirketi bu fiyat ederi var CNN KANAL D HURRİYET cok buyuk sirketler bunlar bu fiyat cok cok ucuz .

  • Hale24 Mart 2018 10:08

    Bence blöf yapıyor. Hadi sıkıysa parasını verin alın diye meydan okuyor. 1 milyar dolar para etmez hürriyet grubu. Zaten rekabet kurumu bu devralmaya izin de vermez

  • Itri24 Mart 2018 09:12

    82 yaşına gelmiş emekli olacak tabi. Çocuklarına güvenip işi teslim edemedi. Satıp parasını yiyecekler. Tabi önce dolara çevirirler..

  • demirkan 24 Mart 2018 19:22

    AİLE BİR BİRİNİ GÜVENMİYORSA BİZ NASIL GÜVENECEYİZ?.