E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAvrupa'da doğalgaz fiyatlarında yükseliş sürüyor---

Avrupa'da doğalgaz fiyatlarında yükseliş sürüyor

Avrupa'da doğalgaz fiyatlarında yükseliş sürüyor
14 Haziran 2022 - 10:57 borsagundem.com

Avrupa'da doğalgaz fiyatları tedarik endişelerinin etkisiyle yükselişini sürdürüyor.

Avrupa'da doğalgaz fiyatları, Rusya'dan gelen gaz miktarındaki dalgalanmanın ortaya çıkardığı tedarik endişelerinin etkisiyle yükselmeye devam ediyor.

Kuzey Akım 1 boru hattının 11-21 Temmuz arasında mevsimsel bakım için kapanacak olmasının yarattığı tedirginlikte fiyatlara yansıyor.

Hollanda TTF'de Temmuz vadeli gaz fiyatı düne göre yüzde 0,95 artışla 85 euro/MWh seviyesinde.

Altın 4 haftanın en düşük seviyesinden toparlanıyor

 

Benzinde indirim

 

Petrol fiyatları 120 dolar üzerindeki seyrini koruyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)14 Haziran 2022 11:59

    Tamam doğalgaz fiyatları artıyor . Fakat, 1 günlük maaşı ile almanya öğretmen kaç m3 gaz alabiliyor ? Almanya, Fransa, İscveç, İrlanda, İspanya ? eskiden asgari cüret diye bakıyorduk. Türkiye yanlış hesap ediyor. Türkiye asgari ücret normal işçi ücret. Sizlerin doktor, öğretmen, gibi devlet memurları üzerinden olayabakın dediker :D gerçektende öyle Almanyada yüzde 2 - 4 arası asgari ücretli Büzde yüzde 65 - 70 lerde... ücretler o kadar düşükki bizde... usd karşısında o kadar eridiki paramız... dışardanalınan her şey bizlerin alabileceği şeyler olmamaya başladı... ürümte öyle.. plastık kaplar fiyat artıyor, hayvan yem fiyatı artıyor, süt fiyat artıyor, yoğurtta zamlanıyor. Sen ne yaparsan yap yemde ithal, plastık, aradı işleyen kurumlarda vb... ki bazı fabrikalarda yabancının zaten onlar işletiyor.. Bu ne saçma tablo oldu ?