E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAVOD birleşme işlemleri için aracı kurumla anlaştı---

AVOD birleşme işlemleri için aracı kurumla anlaştı

AVOD birleşme işlemleri için aracı kurumla anlaştı
09 Eylül 2016 - 14:57 borsagundem.com

AVOD Gıda, Hasat grup ile birleşme işlemleri için Ekspres Yatırım'la anlaştı

AVOD Kurutulmuş Gıda, Hasat Grup ile birleşme yöntemleri ve ayrılma haklarının kullanımı hizmetlerinde aracılık etmesi için Ekspres Yatırım ile anlaştı.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Şirketimiz ve Bağlı Ortaklığımız Hasat BNO Grup Gıda Yemek Hayvancılık Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulları, HASAT'ın aktif ve pasifinin bir bütün halinde AVOD'a devir edilmesi suretiyle, AVOD bünyesinde birleşmesine karar vermiş ve 17.08.2016 tarihi ile KAP duyurusu yapılmıştır.

AVOD ve HASAT'ın birleşmesinde kullanılacak yöntemlerin belirlenmesi, değerleme çalışmasının yapılması, birleşme oranının hesaplanması ve Uzman Kuruluş Raporu'nun hazırlanması işlemlerini gerçekleştirilmek üzere EKSPRES YATIRIM MENKUL DEĞERLE A.Ş. ile sözleşme imzalanmıştır,

Birleşme İşlemi nedeniyle, SPK'nın Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) uyarınca pay sahiplerimiz açısından ayrılma hakkı kullandırılması kapsamında, Ayrılma Hakkını Kullanmak isteyen pay sahiplerinin paylarının, Şirketimiz tarafından satın alınma işlemine ilişkin olarak ARACI KURUM'un vereceği aracılık hizmetlerinin düzenlenmesi ile ilgili  EKSPRES YATIRIM MENKUL DEĞERLE A.Ş. ile sözleşme imzalanmıştır.

AVOD Gıda, bağlı ortaklığını devralıyor

 

      

“Ülkesini seven patron” Torbaoğlu konuştu

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 3,52
En Yüksek: 3,59
En Düşük: 3,48
Değişim -1,12 %
FK: 11,91
PD / DD: 2,05
İşlem Hacmi 21.137.292
Toplam Adet: 5.978.733
Ağırlıklı Ort.: 3,62
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)