E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAsselborn gerçeği gördü: Avrupa'nın Türkiye'yi durdurmaya gücü yetmez---

Asselborn gerçeği gördü: Avrupa'nın Türkiye'yi durdurmaya gücü yetmez

Asselborn gerçeği gördü: Avrupa'nın Türkiye'yi durdurmaya gücü yetmez
14 Ekim 2019 - 15:20 borsagundem.com

Barış Pınarı Harekatı'nı konuşmak için toplanan AB konseyi öncesi Lüksemburglı Dışişleri Bakanı Asselborn, "Avrupa'nın Türkiye'yi durdurmaya gücü yetmez" açıklamasında bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusundaki teröristlere yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı, ilk andan itibaren çoğu Avrupa ülkesi tarafından itirazlarla karşılandı.

Harekatı durdurmak için elinden geleni yapan, silah satışını durdurduklarını açıklayan, YPG’li teröristlere desteğini belirten ülkelere en güzel cevapsa, Lüksemburglu bakandan geldi.

"AVRUPA'NIN YETERLİ ASKERİ GÜCÜ YOK"

AB Dışişleri bakanları, gündem değerlendirmesi yapmak ve Türkiye’nin Suriye’de düzenlediği Barış Pınarı Harekatı'nı masaya yatırmak için Lüksemburg'da toplandı. Toplantı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Lüksemburg Dışişleri ve Avrupa Bakanı Jean Asselborn’un Türkiye’ye ilişkin sarfettiği sözlerse Avrupa Birliği’nin yetersizliğini gözler önüne serdi.

AB'YE İÇERİDEN DARBE

Yaptığı açıklamada "Suriye'deki Türk saldırısını Avrupalılar olarak durduracak durumda değiliz. İnsanlara karşı dürüst olmalıyız" ifadelerinde bulunan Asselborn, Türkiye’nin terör unsurlarına karşı düzenlediği harekatı durdurmak için art arda ataklarda bulunan Avrupa ülkelerine adeta kapak oldu. (Haber7)

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • koca kurt17 Ekim 2019 00:33

    yahu bu abd ve avrupa hangi hayallerle yaşıyor  haçlı seferinde  tarumar oldunuz kurtuluş savaşında   rezil oldunuz çanakkalede dedlerinizi burada  bırakıp gittiniz  siz daha anlmadınızmı yoklukla r içindeyken bile sizleri darmaduman eden bir millet kendi silahını üretirken  gecmişin acısını unutmazken sizleri takarmı geri zekalılar  bu millet artık uyandı  sizden dost olmaz vede çanakkaledeki gibi topunuzu bekliyoruz .

  • efsane16 Ekim 2019 00:45

    SİZ AVRUPALI GEÇİNEN ZAVALLILAR ; RİYAKARLIĞINIZ YÜZÜNÜEV YANSIYOR ARTIK. TAVŞANA KAÇ TAZIYA TUT TEZGAHINIZLA BİR YERE VARAMAYACAĞINIZI ANLAMAK İÇİN ATATÜRK GİBİ DÜŞÜNCE YAPISINA SAHİP OLMANIZ LAZIM Kİ O DA SİZDE YOK. (6) 

  • METE15 Ekim 2019 12:23

    lüksemburglu bakan gerçekleri görmüş .TÜRK MİLLETİNİ kimse  durduramaz !!! BİZ , BÜYÜK TAARRUZ U VE BÜYÜK KURTULUŞ SAVAŞINI, ONCA YOKLUK VE SIKINTI İÇİNDE KAZANMIŞ ASİL BİR MİLLETİN DAHASI EBEDİ BAŞKOMUTANIMIZ  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN TORUNLARIYIZ !!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!

  • Eeer14 Ekim 2019 23:53

    Tarihinizi iyi okuyun....haçlı ordusu na neler oldu...viyanaya kadar kim geldi....

  • mustafa14 Ekim 2019 22:00

    yiyorsa onlarda gelsin

  • Ces3414 Ekim 2019 21:24

    Memleketinizde rahat rahat oturuyorsanız bizim sayemizde sınırınızdan basınıza havan atılsa ortalığı yıkardınız neyseki anlayan biri çıkmış

  • hakan14 Ekim 2019 18:22

    yanı bukadar surıyeyı dusunuyordunuz deas varken durdur saydınız asker yollasaydınız hadı turkıyeyı durduramazsınızda deası durdururdunuz heralde

  • eyyp197814 Ekim 2019 16:59

    Barış kardeşlik diliyoruz

  • Oki doki14 Ekim 2019 16:46

    Önce içimizdeki Avrupa hayranlarını inletmeliyiz.

  • cemal erdem14 Ekim 2019 16:12

    Haçlı birliğine girmek için yemediğiniz halt kalmadı...

  • Hasanby14 Ekim 2019 15:51

    Ateş düştüğü yeri, bizi yakıyor. Avrupalı beyler rahat,ülkelerinde ne terör ne geçim sıkıntısı.

  • CGÜÇLÜTÜRK14 Ekim 2019 15:41

    akıllı adammış

  • yiğit 14 Ekim 2019 15:37

    haçlı zihniyeti sahtekarlık satma oyalama arkadan hançerleme üzerine kan içen devletler birliği