E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Turan'dan Terim'e jet hızında yanıt---

Arda Turan'dan Terim'e jet hızında yanıt

Arda Turan'dan Terim'e jet hızında yanıt
12 Haziran 2017 - 04:06 borsagundem.com

Fatih Terim'in Kosova galibiyeti sonrası düzenlediği basın toplantısında, Arda Turan'ın merkezinde olduğu olaylarla ilgili yaptığı açıklamalara Barcelonalı yıldızdan anında yanıt geldi:

Arda Turan, Fatih Terim'in İşkodra'da oynanan Kosova maçının ardından düzenlediği basın toplantısında söylediklerine karşılık açıklamalarda bulundu. Arda Turan, Fatih Terim basın toplantısında yaptıkları açıklamalara yanıt vermek için NTV Spor'a telefonla bağlandı ve "Hoca her zaman olduğu gibi benim yüzüme söylemek yerine basın toplantısında anlattı" şeklinde çarpıcı ifade kullandı.

Arda yaptığı açıklama "Milli takımı bıraktım. Neden hala benim arkamdan konuşuluyor anlamıyorum. Hoca her zaman olduğu gibi benim yüzüme söylemek yerine basın toplantısında anlattı" dedi.
Arda Turan , hiç kimsenin kendisine böyle davranması için akıl vermediğini ve yönlendirmediğini belirterek, şöyle konuştu: "Ülkemin formasını çok seviyorum ama bazı şeyleri içime sindiremiyorum. Milli takıma zarar veriyorum. Artık dönmek istemiyorum. Artık yararlı olacağımı düşünmüyorum. Beni kimse kullanmadı. Bazı hatalar yapmış olabilirim. Bazı arkadaşlar benimle birlikte milli takımı bırakmak istediler. Basın toplantısında gazetecilerin terk ettiğini görmedim. Farketmedim. Sabaha kadar terk etsinler. Ben bırakma kararı almıştım. Hayatım boyunca Bilal Meşe'yi o olaydan sonra ilk defa uçakta gördüm. Daha ne kadar onurlu davranabilirim? Yalandan kuru özür dileyip olmamış gibi mi davransaydım? Bence bu yaptığım daha onurlu. Tüm sorumluluğu üzerime aldım. Herkese hakkımı helal ediyorum. Hayatta en çok sevdiğim şeyi, uğruna en çok mücadele ettiğim şeyi 30 yaşında bıraktım. Bir kişi bile saygı duymayacak mı? İnşallah Dünya Kupası'na gideriz. İnşallah milli takım, Dünya Kupası'na gider. Biz de hep beraber tribünden destekleriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...12 Haziran 2017 16:49

    uçakda hata etti, babasın yaşında adama saldırdı. ... haklıyım dedi, saygısızlıklarla hatalarını hatalarla örttü.sinzir halkası biri kırıldı. sonra zincir dökülüyo. en güzeli git yurt dışına tatil yap arda. 1 yıl kaybol gelme.. unuttur kendini ve gundemı . her olaya cevap verdikçe senın hatalrın dahada canlanıyor tam unuttuk derken

  • halden12 Haziran 2017 12:52

    yürrü rumuzuyla yazan arkadaş; okuyunca Arda'nın reklam transferi olduğunu, Barcelona'da oynama kapasitesinin olmadığını ve tamamen balon olduğunu halktan düşünenlerin, bilenlerin olmadığını sanıyordum, düşüncelerime tercüman olmuşsun, aynı zamanda Fatih Terim'in de taktik ve teknik bilgisi çok çok yetersiz... Üstelik bu olayda da "ben sorun çözerim, şikayet etmem" diyor, gördük nasıl sorun çözdüğünü, rezillikler yumağı...

  • yürrü12 Haziran 2017 12:04

    Ulan ne zevzek, ne ağzı ishalliymiş bu Arda yahu! Kısmetine... Galatasaray' içten içe oyarken gazeteci desteğiyle.. Cevher dolu bir menecer sayesinde.... Lassa, Beko gibi sponsorların bastırmasıyla geldi.. Cehaleti, sonradan görmeliği kurnazlığın önüne geçince de gitti. Anca gider... Tek üzüldüğüm; o kendini hoca sanan zatı ve tüpçüsünü yiyememiş olması. Üçünün birden şutlanması harika olurdu..

  • mehmet12 Haziran 2017 11:37

    arda destek

  • vatansever,12 Haziran 2017 09:27

    eeee yontulmassan kalas olarak devam edersin.....

  • vatansever,12 Haziran 2017 09:26

    sanki bes yasindaki cocugu dinliyorum.....

  • Cego12 Haziran 2017 07:18

    Hadi oğlum ordan. Bırak bu duygu sömürüsünü. Yemezler