E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda: Hakettiğimiz mağlubiyeti aldık---

Arda: Hakettiğimiz mağlubiyeti aldık

Arda: Hakettiğimiz mağlubiyeti aldık
10 Eylül 2014 - 05:47 borsagundem.com

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, İzlanda'ya 3-0 yenildiğimiz karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu

Maçtan sonra hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldığımızı söyleyen Arda Turan takım halinde hareket etmeleri gerektiğini söyledi.
 
İşte Arda Turan'ın maç sonrası açıklamalar;
 
"Toplarlanmaya çalışacağız. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Rakibin ne yapacağını biliyorsunuz. Kornerden bile bile böyle bir gol yerseniz zorlanırsınız. Takım halinde daha iyi hareket etmemiz lazım. Kredimizden yedik. Umarım ilerde yolumuza devam ederiz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alptuğ10 Eylül 2014 11:53

    utanın be milyarları yiyor konuşuyorsunuz bu millet haketmiyor takımı deneme tahtası yaptınız utanmazlar birde konuşuyorsunuz çekilin bir köşeye yeter artık bıktık şu gösterişlerinizden.

  • SERKAN Ç10 Eylül 2014 08:41

    80 milyonluk ülkede herşeyde olduğu gibi futbolda da belli başlı 20-30 kişiye muhtaç edilirsen olacağı bu.Dünya kupasına gidemeyen takımdan hala 5-6 kişi var. Burak denen adamı zorla golcü yaptılar.Hala ondan medet uman var!! Alt yapılar üretmiyor. Basketbol hezimetide aynı. ÜRETMEDEN bir halt olmaz!!! Ekonomisi için de sporu içinde tarımı içinde herşeyi için geçerli!!! Anlık mutluluklar yaşarsın sadece!!! Yazık size...

  • MUSTAFA KARA10 Eylül 2014 06:32

    MİLLİ TAKIMIN OYNADIĞI FUTBOLDAN UTANDIM YAZIK SİZE BU MEMLEKETTE ASGARİ ÜCRET 800 TL SİZİN ALDIĞINIZ PARANIN KARŞILIĞINDA SONUÇ HEP BŞARISIZLIK BENCE TÜRKİYEDE FUTBOLDA PROFOSYENELLİK KALKSIN AMATÖRCE OYNANSIN