E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinArap 5 yaşındaki kızına tecavüz etti---

Arap 5 yaşındaki kızına tecavüz etti

Arap 5 yaşındaki kızına tecavüz etti
09 Ekim 2013 - 06:26 borsagundem.com

Suudi Arabistan’da tecavüz ettiği kızını öldüren bir vaiz 8 yıl hapis ve 800 kırbaç cezasına çarptırıldı

Öldürülen kızın annesinin avukatı Türki el Raşid, Ghamdi’nin “5 yaşındaki kızı Lama’ya tecavüz ve öldürmekten” mahkum olduğunu söyledi. Mahkeme ayrıca Ghamdi’nin kızının annesi olan birinci karısına 270 bin dolar kan parası vermesine hükmetti. Başkent Riyad’ın güneyindeki Hotat Bani Tamim kentinde 2 yıl önce yaşanan olayda Fayhan el Ghamdi, 5 yaşındaki kızını elektrik kabloları ve sopalarla dövdüğünü itiraf etmişti.
Mahkeme, Ghamdi’nin ikinci karısını ise suça ve suçluya yardımdan 10 ay hapis ve 150 kırbaç cezasına çarptırdı. Resmi olarak din adamlığı yetkisi olmayan Ghamdi ülkedeki birçok televizyon programının müdavimlerindendi. Ghamdi’nin kızının bekaretinden kuşkulanıp tecavüz ve işkence ettiği belirtilmişti. Ghamdi’nin karısına kan parası vermesinden dolayı cezanın düşük kaldığı kaydediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pis işler19 Ekim 2013 20:51

    sakalından utan bre deyyus!

  • Raks09 Ekim 2013 23:51

    Sırf Allah a ve Peygambere inanmadığı için ve cezasını yalnızca Allah ın vermesi gereken insanları yakacak kadar vahşileşen yaratıkların Adeleti bu kadar olur. Ben olsam bu yaratığa kürek cezası verirdim.

  • hı hı09 Ekim 2013 20:50

    amerikaya yerleşmiş araptır o da sen kafanı yorma hacı.

  • hacı09 Ekim 2013 11:37

    bunu gene erken yakalamışlar, amerikada aile trencilik oynayıp 3 nesil de çoğalabiliyordu. amerikada olunca amerikada diye başlıyor haber, arabistanda olunca arap yani pis arap der gibi. çok adil cidden