E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAraç sahiplerine kötü haber: Oto gaza zam geldi---

Araç sahiplerine kötü haber: Oto gaza zam geldi

Araç sahiplerine kötü haber: Oto gaza zam geldi
09 Ağustos 2021 - 19:11 borsagundem.com

Oto gaza bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam geldi. Söz konusu fiyat artışı pompaya yansıyacak

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), oto gaza zam geldiğini duyurdu. 17 kuruşluk fiyat artışı bu gece yarısından itibaren geçerli olacak ve pompaya yansıyacak.

OTO GAZIN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

Zammın ardından İstanbul'da ortalama 4,88'den satılan oto gazın litresi 5,05'e çıkacak. Oto gazın litresi Ankara'da 4,92'den 5,09'a, İzmir'de 4,77'den 4,94'e yükselecek.

AKARYAKIT FİYATLARININ HESAPLANMASI

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Saran Holding, aşı olmayan çalışanlarıyla yollarını ayıracak

 

BioNTech ikinci çeyrekte 2,8 milyar euro kar açıkladı

 

Türk Telekom, altı aylık net karını 2,6 milyar TL'ye yükseltti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İzzet BAŞ10 Ağustos 2021 09:05

    Zamları eflasyonu düşürmek için yapıyorlar.... Zam yapmasalar eflasyon çıkardı..... Baştakiler eflasyonu düşürmek için zam yapıyorlar.... Zamlı hayat zulum hayat.....

  • Cano10 Ağustos 2021 01:32

    Maaşlara ne zaman zam gelecek 2yıldır zam yok, patron zam niye yapamıyorsa hükümette aynı bundan dolayı zam yapmamalı

  • Aktrol10 Ağustos 2021 01:29

    NaMAZ , yani MAZ dan, tersten okuyunca ZAM oluyor. şimdi Zam korkulacak bişi mi ? kafirler ZAM dendiğinde korkar. Çünkü namaz çağrışımı yapar kafire.... Müslümanlığa algı operasyonu var. Z kuşağı ZAM dendiğinde korkuyor. Aslında korkmasın, o bir dost. Biride derse böyle valla şaşmak, billa şaşmam. Neler ne savunmalar duyduk Temel fıkrası gibi. Hiç bir şey olmamış olsa bile, kesinlikle ZAM olmuş  DİYEBİLİRİZ  : ))

  • Mete bey09 Ağustos 2021 23:31

    GÜZEL yorumlar var arada bir zulfikare deyindiriyor hoş bence akıl dolu

  • Mucise Reis ;)09 Ağustos 2021 22:01

    Alhahım, Peygamberim. Amin, Koru yarab bu ülkeyi... Kabul eyle hayır dualarımızı.. ""NİYET ETTİM DEPOMU YARIN ZAMLI TARİFE İLE DOLDURMAYA.... Amin. Bismillah, Şükür at arabası yok, depo doluyor. Araç 4 teker hareket ediyor. Şükür ittirmiyoruz arkadan aracı. Yollarımız var, köprülerimiz bar. Gidiyor araba keyif çayımı araç da içerken.. Amen... 

  • Ahmet Otzbir Vekili09 Ağustos 2021 21:58

    Somali  müslümanları yokluk çekiyor. Somali zorda. Somalili ümmet kardeşlerimiz Türkiye ye gelemiyor. Afganlar gibi, suriyeliler gibi, arakanlılar gibi, zdililer gibi, Afrikalılar gibi vb.  Türkiye ye gelemiyorlarsa sizler Somaliye gitmeliyiz. Mazlum el açmış, açım abi açım diyor... Çok uzakta yaşıyorlar, Türkiye ye mültecilik yaparak gelemiyorlar. Somalili ümmetçiler hayır duaları ile görünmez zırh oluşturup, Gaziantep ve Kayseri sanayilerini ayakta tutuyorlar. Duaları ile ayaktayız. Siz evlerde keyif çayı içerken, Somali aç, açıkta. HELAL OLSUN LPG ZAMMI. BENZİN ZAMMI, OTOBAN YOLU ZAMMI. Dış güçlerin , terör odakları ZAMMA KARŞI GELECEK. Savunun memleketimizi

  • izzet BAŞ10 Ağustos 2021 08:53

    Ahmet sen çok akıllısın da para veren var mı.... Bir söz vardır akıl verme para ver....

  • deniz09 Ağustos 2021 21:43

    resmen rezalet neye dayanarak yapılıyor bu zam  bir kişi açıklama yapmıyor   yaptık oldu bitti .ama merak etmesin bizzde seçimlerde zam yapacaz tabii ki muhalefetin oylarına 

  • Benzin/LPG paritesi09 Ağustos 2021 21:07

    LPG gelir düzeyi daha düşük bireylerin tercih ettiği bir yakıttır. Uzun dönem LPG fiyatı benzin fiyatının yarısı civarında idi. Bu fark bozuldu, tüm dünyada LPG kullanımı teşvik edilirken bu durum rahatsız edici.

  • deniz09 Ağustos 2021 22:10

    seninkide laf boş boş yazmışsın 

  • Mucise Reis ;)09 Ağustos 2021 19:43

    Ne zammı ? ... Çıkart çıkart telefonunu kaç  paralık telefon kullanıyorsun ?  Bu zamlar nasıl ödenmesin, Telefonun kaç para ? Zam dan şikayet edene bunu soracağım artık. Kredi borcun, kredi kart borcun, işin var mı ve maaşın, bunları, kira ödüyor musun gibi bu millet ittifakı sorularını soracak değilim ya. onlar bölücü : ))

  • 45lik cc09 Ağustos 2021 22:35

    bos bos konusuyorsun kendine faydan yok bari millitin isine karisma

  • Mucise Reis ;)09 Ağustos 2021 19:36

    Benim aracım LPG li değil. Beni ilgilendirmez : ) ... Ben alkol kullanmıyorum akol zammı beni ilgilendirmez : ) ... ben sigara içmiyorum zamlar beni ilgilendirmez....  Cebimde 15 liralık telefonla geziyorum, o bakımdan ekonomiden çok memnunum. Biri telefonunu çıkart dediğinde gururla çıkartıyorum. Zamlar bana gelmiyor çünkü. Devletimiz bekası için zam yapmak zorunda ise, Ülkemizin itibari için kabul etmemiz lazım. SOMALİ bekası , bizim  30 milyon usd hibesi için önemli. Bana yansımayan zamlara devam, artık oyum akeppe ye... : )

  • Bu kaç?:))10 Ağustos 2021 01:37

    Rahmetli Kemal Sunal filmimde olduğu gibi zamı duyunca kendinden geçiyor arkadaş sen de kendinden geçmişsin zam sana yaramış

  • Tekno papaz09 Ağustos 2021 23:33

    TERTİP, Bu açık net ironi  tşak geçme :)

  • tertip09 Ağustos 2021 22:37

    aptal taklidimi yapiyorsun ... zamlar beynini sulandirmis en iyisi sen hic konusma