E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAnadolu Efes deplasmanda farklı kazandı---

Anadolu Efes deplasmanda farklı kazandı

Anadolu Efes deplasmanda farklı kazandı
15 Kasım 2017 - 00:30 borsagundem.com

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'de konuğu olduğu İsrail'in Maccabi FOX takımını 20 sayı farkla 92-72 yendi.

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin 7. haftasında İsrail deplasmanda Maccabi FOX takımı ile karşılaştı. Lacivert-beyazlılar, ikinci çeyrekten itibaren önde götürdükleri karşılaşmayı 20 sayı farkla 92-72 kazanarak ikinci deplasman galibiyetini elde etti. 

Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelede, Anadolu Efes'in Adams ile bulduğu sayılara Maccabi FOX, Jackson ve Bolden ile cevap verdi ve 5. dakika ev sahibi ekibin 7-6 üstünlüğüyle geçildi. Kalan bölümde iki takımda birbirine skorda üstünlük sağlayamadı ve ilk çeyrek 19-19 eşitlikle tamamlandı.

İkinci çeyreğe McCollum, Dunston, Muric ve Simon'un sayılarıyla 9-0'lık seri yaparak giren lacivert-beyazlılar, 13. dakikada farkı 9 sayıya çıkardı: 19-28. Thomas'ın basketleriyle farkı azaltmaya çalışan İsrail temsilcisi karşısında McCollum ve Stimac ile skor üreten lacivert-beyazlılar, 15. dakikada farkı çift hanelere taşıdı: 24-34. Yaptığı etkili savunmayla rakibinin farkı kapatmasına müsaade etmeyen Anadolu Efes, soyunma odasına 47-35 üstün gitti.

Maçın ikinci yarısına Jackson önderliğinde sayılar bularak başlayan ev sahibi takım, 23. dakikada farkı tek hanelere indirdi: 46-55. Boyalı alanda Stimac-Motum ikilisiyle farkın kapanmasına müsaade etmeyen Anadolu Efes, son çeyreğe 67-61 önde girdi.

Mücadelenin son periyoduna Ledo ve McCollum'un sayılarıyla giren lacivert-beyazlılar, 33. dakikada farkı yeniden çift hanelere yükseltti: 61-71. Maccabi FOX'un Roll ile farkı azaltma çabalarına Anadolu Efes, McCollum ile cevap verdi ve son 5 dakikaya lacivert beyazlıların 76-68 üstünlüğüyle girildi. Pota altında Dunston-Stimac ikilisiyle oyun üstünlüğünü yakalayan Anadolu Efes, Ledo'nun 39. dakikadaki üç sayılık atışıyla farkı 16 sayıya taşıdı: 70-86. Kalan bölümde üstün oyununu sürdüren lacivert-beyazlılar, sahadan 20 sayı farkla 92-72 galip ayrıldı.

Maçın en skorer oyuncusu Anadolu Efes adına 31 sayı kaydeden McCollum oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)