E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltun'dan Özlem Zengin hakkında yapılan paylaşıma sert tepki---

Altun'dan Özlem Zengin hakkında yapılan paylaşıma sert tepki

Altun'dan Özlem Zengin hakkında yapılan paylaşıma sert tepki
22 Şubat 2021 - 06:11 borsagundem.com

İletişim Başkanı Altun, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında paylaşımda bulunan Avukat Mert Yaşar'a büyük tepki gösterdi

Avukat Mert Yaşar, sosyal medya üzerinden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e hakaret içeren bir paylaşımda bulundu. 

Sosyal medya üzerinde FETÖ'cü yapılanmayla ilgili görüşlerini bildiren Özlem Yılmaz'ı hedef alan Mert Yaşar, ilkel bir İngiliz geleneğini ima ederek haysiyetsiz paylaşımda bulundu.

"EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI TALEP EDİYORUZ"

Mert Yaşar'ın bu paylaşımı her kesimden büyük tepki çekti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, Mert Yaşar'ın ağır hakaretine sert tepki gösterdi. Altun, yine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Mert Yaşar'ın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. Altun, sürecin olayın takipçisi olacaklarını bildirdi

Altun: "Bağımsız Türk yargısından bu Mert Yaşar denen mahlukun en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz. Bu haysiyetsizlik karşısında acaba muhalefet ne yapacak? Kuvvetle muhtemel kafasını kuma gömecek. Takipçisi olacağız..." paylaşımında bulundu.

İletişim Başkanı Altun: Siyaset adı altında dedikodu yapıyorlar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri22 Şubat 2021 09:43

    Sizi gidi hükümet yalakası basın. Korkaksınız. Haberleriniz hep tek taraflı. Tanrıya inansam sizi ona havale ederdim. Ancak sizi yargılayacak ve utandıracak hiç bir şey dünyada. Sadece Tayyip Erdoğandan korkuyorsunuz belli ki.