E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltın çıkarsa Murat Dağı yok olacak---

Altın çıkarsa Murat Dağı yok olacak

Altın çıkarsa Murat Dağı yok olacak
10 Kasım 2019 - 14:12 borsagundem.com

Kütahya ile Uşak sınırında yer alan Murat Dağı’nda altın madeni çıkarılmak isteniyor. Uzmanlar, maden çalışmaya başlarsa su kaynaklarının kirleneceğini ve en önemlisi Murat Dağı diye bir yerin kalmayacağını söylüyor.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serhat Ögreten 29 Ocak 2020 15:01

    Cok su kaynagi yok oluyor, birakin Bari bir ise yarasin. Altin satilarak gemilernen su getirip 25 Murat dagi sularsin. 25 Arsaya 25 Orman yapar sin. Bu cevreciler daha cok zararcidir. Hangisi bir yere bahce yapmis halk faydalansin diye.

  • KADİR11 Kasım 2019 13:13

    Bu guruhun derdi doğa olsaydı Aynı şey mermer için de yapılıyor hiç mermer çıkarmayın diye eylem yaptılar mı? Nedeni; bu guruhun köklerinin dışarıda olması ve altın çıkarılmasının stratejik öneminin olması.

  • KADİR11 Kasım 2019 21:51

    Ahanda o guruhun sözcüsü gelmiş. Arkadaş su siyanür oranlarını, alınan emniyet tedbirlerini çalışıp, bu dağın yok olacağı kanısına varıp, bana cevap yazmış. Kaz dağlarına itiraz eden doğa sevip bu günkü ağaç dikiminde hiç gözükmeyen kaz kafalılar gibi.

  • ......11 Kasım 2019 19:20

    Senin kafan bu kadar basıyor, bu yüzden derler bir adam çok konuşuyorsa boş adamdır. sen de boş boş sallıyorsun, altın siyanürle çıkartılan bir maden, mermer çıkartılırken herhangi bir zararlı madde kullanılmıyor. Ama senin mermer kafan başka türlü çalışıyor,

  • ...11 Kasım 2019 00:24

    Altını çıkaranlar zengin olacak diye orada yaşayan insanların suyunu kirletip doğasını bozmaya hiç kimsenin hakkı yok.

  • Selahattin Ölmez10 Kasım 2019 22:57

    Bu altın dünyanın diğer ülkelerinde genelde ormanlardan çıkıyor ve sık sık orman ağaçları kesiliyor. Bize gelince ortalığı velveleye veriliyor. Yani dış güçler diyor ki sizler madenlerinizi çıkartmayın. Bizden alın keriz olun diyorlar. Aynı yabancı firmalar bizde de çıkartıyorlar onlarda çıkartınca bir şey yoktur. Bizde çıkarınca kıyamet kopuyor. Demek ki bu işin içinde dış güç etkileri var. Bizdeki kerizlerde bunu yiyorlar veya kargaşa kaos isteyenler ortalığı velveleye veriyorlar.

  • Türkoğlutürk 11 Kasım 2019 07:51

    Kanada da yerleşim yerine 300 km şartı var. Siyanür için, uşakta siyanür kullanılan yerin dibi uşak, üstelik deprem bölgesi.

  • gobel6610 Kasım 2019 22:39

    Doğayı kullanarak altın çıkarılmasını engellemeye çalışan bu güruh boşuna bir taraflarını yırtmıyormuş, adamlar saf gibi görüküyor ama direk başka ülkeleri rahatsız eden verilerle çalışıyorlar. Son yıllarda Türkiye'nin işlenmiş altın ihracatı önemli derecede artmış, Dış ticaret acığının kapanmasında önemli bir yer tutuyor.

  • Türkoğlutürk 11 Kasım 2019 07:52

    Türkiye altın ithal eden ülkedir. İzleme şu abidik TV leri.

  • Aşağıdaki trollere cevaptır10 Kasım 2019 21:29

    Eko sistemden, yeraltı sularından, bu suların canlılar için ne ifade ettiğini, aslında insanlığın varoluşunun olmazsa olmazı olan suyun ve doğanın değerini idrak edemeyen troller yine saçmalamışlar ve boş boş atıp tutmuşlar, kafaları bir tek şeye programlanmış trollerin, oysa susuz ancak saatlerce yaşanabileceğini ve suyun insan ve canlılar için damarlarındaki kandan daha değerli olduğu, ve bir gün yeraltında su kalmadığında başlarına neler gelebileceğini idrak edebilselerdi, birkaç kilo altın için insanlık hayatını hiçe sayanlara karşı mücadele eden onurlu insanlara terörist diyemezlerdi.

  • Kadir e cevap11 Kasım 2019 01:21

    Kadir ben fetöcü değilim ancak sen fetöcü olduğunu itiraf etmişsin. Diyorsun ya: "Herkes karşısındakini kendisi gibi bilir." Başkasına iftira atmak da tam Fetöcülerin taktiği. Mesleğiniz bu.

  • KADİR10 Kasım 2019 22:42

    Herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş. Sen FETÖ'nün trollerindensin sanırım.

  • Hakkı10 Kasım 2019 19:49

    Her dağın üstünde orman altında su vardır ,bu prokatifler hangi dağda bir maden aransa ayni senaryoyu gündeme taşıyorlar,bunlar için milliyetçi olamazlar düşüncesindeyim

  • oktaydoğaner10 Kasım 2019 16:59

    madenlerin hepsi çölde çıkıyor. Bu yüzden memleketimizde maden aranmamalı ama durmadan topraklarımızın altında maden var ama çıkarmıyoruz diye övünmeliyiz.

  • Vb10 Kasım 2019 19:06

    kocası işsiz bir kadının bileziklerini bozdurmayıp şıngırdatması gibi :)

  • KILIÇ10 Kasım 2019 16:45

    BİZİM KÖYDEKİ DAGLARIN  HER TARAFI BOŞ GELSİNLER NE ARAYACAKLARSA BULSUNLARDA ŞU ÜLKEM KALKINSIN.

  • Mehmet Kalyoncu10 Kasım 2019 16:20

    Kapalı sistem yöntemiyle altın çıkarılacak olunur ise çevreye zararı olmaz. Önce nasıl ruhsatlandırılıcağına bakmak gerekir. Murat dağı dediğiniz dağda kusura bakmayın ama bşr Kaz dağları değil!

  • mehmet yılmaz 10 Kasım 2019 14:36

    TÜRKİYE düşmanları madenlerimizin kullanılmaması için terörist mimar ve maden mühendislerini ve haberlerini siyonistlere paralel site ve basın yolu ile provake ediyorlar.

  • M. Y ye...10 Kasım 2019 21:38

    Bu altınları çıkartıp götüren yabancılar Türkiye dostu öyle mi? kafan bu kadar basıyor senin, ülkesi için mücadele edenlere terörist deme hadsizliğini göstererek bu ülkeye en büyük düşmanlığı sen ve senin gibi düşünen sahte milliyetçiler yapıyor.