E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'tan teknik direktör açıklaması! İsmail Kartal'a teşekkür etti---

Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması! İsmail Kartal'a teşekkür etti

Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması! İsmail Kartal'a teşekkür etti
07 Mayıs 2022 - 16:02 borsagundem.com

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör konusu ile ilgili, "Hocamız konusuna girmeyeceğim, yeri ve zamanı değil. 'Yabancı gelsin' diyenler iki maç sonra tersini söyler. Yönetim kuruluyla en sağlıklı kararı alacağız." dedi.


Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda teknik direktör konusunda açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların ve teknik heyetin birbirine çok inandığını kaydeden başkan Koç, "Takım olduklarını, mücadele ettiklerini ve sahaya kazanmak için çıktıklarını görüyorsunuz. Oradaki o inancı görünce bunun etkisi tribünlere de yansıyor. Tribünler eski günlere döndü. İnşallah bu sinerjiyi devam ettirebiliriz. 3 haftamız kaldı. En azından Şampiyonlar Ligi yolunda ikinci bitirerek gelecek sezonu daha umutla açmayı hedefliyoruz. Bütün bunların gerçekleşmesinde en büyük paya sahip İsmail Kartal'a teşekkür ediyorum. Hocamız konusuna girmeyeceğim, yeri ve zamanı değil. 'Yabancı gelsin' diyenler iki maç sonra tersini söyler. Yönetim kuruluyla en sağlıklı kararı alacağız. Pazar günü kalbimiz, inancımız ve dualarımız takımımızla beraber. " değerlendirmesinde bulundu.

Ali Koç, İsmail Kartal'ı da kaybetmemek için son hamlesini yaptı!

 

Ali Koç: 3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı

 

Ali Koç'un Altay planı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)