E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor Ali Koç niçin kızdı---

Ali Koç niçin kızdı

 Ali Koç niçin kızdı
22 Ağustos 2018 - 08:10 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, iki yıldızı odaya çekti ve patladı! 'Kendinize gelin yoksa...'

Ligin ikinci haftasında Yeni Malatya karşısında alınan yenilgi ve kötü oyun Başkan Ali Koç’u kızdırdı. Şampiyonlar Ligi’ne veda edilmesinin ardından oldukça üzülen ve aynı üzüntüyü Malatya’da da yaşayan Koç, takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal ile toplantı yaptı.

Kafile İstanbul’a dönmek için havalimanına geldiği sırada iki oyuncuyu bir odaya çeken Koç, burada yaklaşık 10 dakikada kadar görüşme gerçekleştirdi. Takımın performansından memnun olmayan Koç, şu uyarıları yaptı:

"Bu takımın önemli iki parçasısınız. Kendinize çeki düzen verin ve kısa sürede toparlanın. Takıma da aynı şekilde kendilerinden memnun olmadığımı söyleyin! Kimsenin bu taraftarı üzmeye hakkı yok. Beklentileri karşılamak zorundayız. İyi bir takımız ve ligi şampiyon bitirmek zorundayız. Herkes bu bilinçle hareket etsin."

Bu görüşmenin ardından kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal’ın oldukça moralsiz olması dikkatlerden kaçmadı. (Akşam)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yeniden Şampiyon GALATASARAY23 Ağustos 2018 08:41

    Kızma be dernek başkanı fener borsada yatırımcısına para kaybettiriyor bedel ödüyorken kızmıyorsun ne yapıyon çıkıp satmazsan zarar etmezsin diyorsun dileğim kadıköyde GALATASARAY a 6 sıfır maglup olur ligten düşersin

  • Trâkyâli22 Ağustos 2018 22:56

    Kale volkan , orta saha Memo ve sauza, arkadaş bu hocalarımız mal yoksa biz mi anlamıyoruz bu işten. Yazık ve.

  • Fb22 Ağustos 2018 17:20

    Koç Aziz başkanın kadrosu şampiyonluk için yeterli olsaydı seni niye Başkan seçtik. Comolli diye birini getirdin lige ülkeye takıma yabancı 2. Terranao faciası olmaz umarız. Takıma 10 numara hızlı golcü özelliği olan kanat oyuncuları lazım. Taraftar hoijdonk Alex Serhat Tuncay formasyonu heyecanı istiyor zor değil bunu yapabilmek

  • şaan22 Ağustos 2018 14:55

    önce kendini yönetsin sonra şirket sonra futbol maaltı maf etti

  • Yeni Türkiye22 Ağustos 2018 14:30

    proje çöküyor, çok erken pes ettiLER. aziz başkanın hataları ki onu eleştirme hakkı mahfuz olmak kaydı ile bir yana, ama onun bir abd merkezli projeye yem yapılması harcanması yok edilmesi diğer yana ... her vicdan sahibi fenerbahçeli aziz yıldırıma yapılan bu haksızlığı görür ve koç gibi kurbanlıkları mendebur sayar... ve yine farkındadır ki bu aslında sadece bir kulübün geleceği olmayıp devam eden saldırılara her defasında direnmeyi karşı saldırıyı ve taarruzu vazife bilen aziz halkımızın da bir beka meselesidir. kanmayacağız yılmayacağız direneceğiz ve bu aziz vatanı yabancılara teslim etmeyeceğiz. ne pahasına olursa olsun yeter ki hak davamızdan ayrılmayıp HAK uğruna çalışmaya devam edelkim...

  • adibe22 Ağustos 2018 13:18

    ulan ne işi var volkanın bu takımda bide kaptan

  • Talim22 Ağustos 2018 09:25

    Koç mahvetti takimi

  • Günaydın mutlu 22 Ağustos 2018 09:19

    Sen kendine gel be transfer yap yuh be çıkar cepten paraları cimri

  • Hehrhrhr22 Ağustos 2018 08:49

    Riv riv riv