E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex'ten takımına hayat öpücüğü---

Alex'ten takımına hayat öpücüğü

Alex'ten takımına hayat öpücüğü
02 Aralık 2013 - 01:07 borsagundem.com

Coritiba, 37. haftada Seria A'nın iddialı ekiplerinden Botafago'yu Alex ve Deivid'in golleriyle 2-1 yenerek mucize olmazsa ligde kalmayı garantiledi

Brezilya Ligi Serie A'da düşme tehlikesi yaşayan Alex de Souza'nın takımı Coritiba,ligin bitimine bir hafta kala 2 eski Fenerbahçeli futbolcunun golleri sayesinde aldığı kritik galibiyetl ligde kalmayı çok büyük ölçüde garantiledi.

Coritiba, Brezilya Ligi'nin 37. haftasında ligin iddialı ekiplerinden Botafago'yu 2-1 mağlup etti ve ligde kalma yolunda büyük bir adım attı.  Fenerbahçe'nin unutulmaz yabancılarından olan Alex geçitiğimiz sezon sarı lacivertli camia ile yollarını ayırarak ülkesine dönmüştü.

Doğduğu bölgenin takımı olan Coritiba sezona fırtına gibi başlayan Alex de Souza ve arkadaşları sonraki haftalarda tam anlamıyla dibe vurmuştu.

ALEX VE DEİVİD

Ligin bitimine yaklaştıkça düşme tehlikesini ciddi bir şekilde hissetmeye başlayan Coritiba, Fenerbahçe'de top koşturmuş yıldızları Deivid ve Alex'in birer golü ile kritik bir üç puan aldı.

Alex ve arkadaşların ligin son haftasında hiçbir iddiası bulunmayan Sao Paolo ile karşılaşacak. Coritiba son hafta kazanamasa bile ligde kalma yarışı verdiği rakiplerindeden Vasco Da Gama veya Fluminense'den sadece birisinin puan kaybetmesi yeterli olacak. Bu ekiplerden Vasco Da Gama deplasmanda Libertadores Kupası'na katılmak için kazanmak zorunda olan Atletico Paraniense ile oynayacak.

Fluminense ise bir iddiası bulunmayan Bahia ile karşılaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)