E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlev alan otomobil ormanı yaktı---

Alev alan otomobil ormanı yaktı

Alev alan otomobil ormanı yaktı
30 Temmuz 2023 - 14:21 borsagundem.com

İzmir’in iki ayrı ilçesinde orman yangını çıktı. Kemalpaşa'daki yangın kontrol altına alınırken, Güzelbahçe'de alev alan otomobil orman yangınına yol açtı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinin Atatürk Mahallesi Tepeevler mevkisinde ve Güzelbahçe ilçesi Yaka Mahallesi'nde yerleşim birimleri yakınında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kemalpaşa'da yerleşim birimlerine yakın konumda ve sarp arazideki yangına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 uçak, 4 helikopter, 13 arazöz, 3 su ikmal aracı ve 2 dozerin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve TOMA araçları sevk edildi. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Güzelbahçe Yaka Mahallesi'nde ise saat 12.30'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken, ilçede bir orman yangını daha çıktı. Saat 13.15 sıralarında İzmir-Çeşme çevre yolu Zeytinler mevkisinde bir otomobilde yangın başladı.

Otomobildeki alevler, yol kenarındaki ormana sıçradı. Güzelbahçe yangınına müdahale eden ve bölgeden yükselen dumanları fark eden ekipler, havadan müdahale başlattı. Ayrıca Yaka Mahallesi'ndeki orman yangınında çalışmaların iyiye gittiği aktarıldı.

Rüzgarın etkisiyle ormanlık alana yayılan yangının kontrol altına alınması için İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 4 uçak, 5 helikopter, 22 arazöz, 5 su ikmal aracı ve 3 dozerle çalışma başlatıldı.

İzmir'de fabrika yangını

 

Çanakkale'de ormanlık alanda yangın!

 

İzmir'de iki ayrı noktada orman yangını: Mahalleler boşaltıldı, yol kapatıldı

 

Yunan adasında yangın

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)