E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak'tan Cemaat'e çok sert sözler!---

Albayrak'tan Cemaat'e çok sert sözler!

Albayrak'tan Cemaat'e çok sert sözler!
15 Ocak 2014 - 08:53 borsagundem.com

Star gazetesi yazarı ve İHH Mütevelli Üyesi Hakan Albayrak'tan canlı yayında Fethullah Gülen'e çok sert sözler söyledi

Cemaat üyelerinin Türkiye'de attığı her adımdan Fethullah Gülen'in de bilgilendirildiğini söyleyen Albayrak, Gülen'e meydan okuyarak, "elinden geleni arkana koyma" diye seslendi.

CEMAATİN İHH'YA YÖNELİK ALGI OPERASYONU

İHH Mütevelli Üyesi Hakan Albayrak'tan sert sözler! Kilis'te İHH ofisi ve yardım deposuna yapılan polis baskını sonrası CNN Türk'te açıklama yapan Star gazetesi yazarı Hakan Albayrak, cemaatin İHH'ye yönelik algı operasyonu yürüttüğünü iddia etti.

GÜLEN'E MEYDAN OKUDU

Türkiye'de cemaat adına atılan her adımdan Fethullah Gülen'in haberdar edildiğini söyleyen Albayrak, yaşananları savaş olarak nitelendirdi ve Fethullah Gülen'e seslendi. İşte Albayrak'ın o sert sözleri;

"Niye Mavi Marmara'yı İstanbul'da ziyaret eden gençler neden Fethullah Gülen'e ait yurtlardan atıldılar? Niye onların aileleri arandı, sizin çocuklarınız terörist oldu denildi bunu cemaate sorsunlar. Bi de evet delilin var mı deniliyor. Bazıları da diyor ki Fethullah Gülen'in bunlarla alakası yok. Dünkü konuşmalarda görüyoruz ki cemaatin kadroları Fethullah Gülen'den habersiz ananas bile yemiyorlar.

"FETHULLAH GÜLEN YAPTIRIYOR"

İhale meselesinden bilmem hangi bankanın denetiminden tutun herşeyi ona soruyorlar. Ona sormadan adım bile atmıyorlar. Cemaat kadroları varsa eğer emniyette ve yargıda, bu saatten sonra olmadığını söylemek biraz komik kaçar. Bunların yaptığı her sansasyonel işte mutlak surette, Fethullah Gülen'in onayı vardır.

HABERSİZ ANANAS BİLE YEMİYORLAR

Buradan Fethullah Gülen'e sesleniyorum. Benim alakam yok deme! Senin adamların senden habersiz ananas bile yemiyorlar. İlgim yok deme, bunların hepsini sen yaptırıyorsun. Diyorum ki elinden geleni ardına koyma. Biz iyileriz, Firavun bizim aleyhimizdeyse, Karun bizim aleyhimizdeyse, sen bizim aleyhimizdeysen onların işbirlikçisi olarak biz istikametli bir yoldayız demektir vesselam."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • veli15 Ocak 2014 20:06

    şu hırsızlıktan yırtmak için yapmadıkları şey kalmadı, herkes hain, ajan oldu ama bir bunlar hırsız olmadı, konu hep başka yerlerde dönüyor. olm sanki İsrail-abd mi hırsızlık yap dedi, sen kansızsın. siz ahlaklı insanlar olsanız kimse size iftira atamaz

  • veli15 Ocak 2014 20:03

    hırsızlık yapmışlar hala daha konuşuyorlar. onlar satılmışsa siz tam satılmışsınız. milletin dinine küfreden Müslüman olsa

  • juninyo15 Ocak 2014 14:07

    yabancı servisler iki tarafı da eline geçirmiş gayet güzel kullanıyor bu şahsa sormak isterim desteklenen bilmem ne kaide denen örgütü kim kurdu ve şimdi orta doğuya kim yerleştirdi ne b.k yemeye çalışıyorlar neden sunni şii ekseni oluşturuluyor bunun en büyük zararını kim görecek yeni haritalarda türkiye ne kadar toprak kaybedecek tabi size tersini söylüyorlar ? sen hala anlamadın mı ? suriye işine bu hükümet neden balıklama atladı ve şimdi battığını ve batırıldığını anladı ? ne yazık ki bizim milletin genlerinde aşırı bir saflık var çok kolay inandırılıyor hemen herşeye atlıyorlar ondan sonra da tuzak kuruldu kumpas varmış yok içimize sızmışlar da görmemişiz devlet yönetimi saflığı gafilliği kaldırmaz ama artık olan oldu bu gidişin dönüş bileti yok macun tüpten çıktı umarım en az zararla atlatılır da tekrar bir dirilme ve büyüme şansını gelecek nesiller kendinde bulur

  • Akan15 Ocak 2014 13:51

    bunlar HİZMETTE SINIR TANIMIYORLAR,neye kime nasıl HİZMET ettikleri de ortada,zaten ABD,İNGİLTERE,İSRAİL,AŞMANYA VE FRANSA asla binmedikleri eşşeğin önüne ot koymazlar,bu arkadaşlar neden buralarda değneksiz dolaşıyorlar sanıyordunuz ki!!!

  • hilal ay15 Ocak 2014 13:17

    cemaatin artık güveni kalmamıştır.maskeleri düşmüştür.hizmet adı altında ülkeyi ele geçirmeye çalışmaktadırlar.

  • mehmet15 Ocak 2014 12:14

    büyük patron duymasın yani başbakan tayyip erdogandır gülen bu ses kaydındaki kendi agzıyla türkiye cumhuriyetine her türlü kirli ve pis işlerin yapıldıgının itirafı burdan savcılara suç duyurusunda bulunuyorum

  • kartal15 Ocak 2014 11:44

    dogru soyluyorsun mehmet.yanlış diyen açıklasın ABD işine anlıyalım.

  • mehmet15 Ocak 2014 11:31

    gülen hareketi türkiyede hizmet hareketi olmaktan çıkmıştır amerikan büyükelçiligi konumuna gelmiştir

  • sencer15 Ocak 2014 11:23

    Cemaat(!)in üst kısmı israil paralelinde operasyonlarla onlara şirin görünmeye çalışıyor ve bundan fayda umuyor ama sonunda ülkesine ihanet edene kimse güvenmez.Ayrıca yurt dışındaki cefakar öğretmenlere bu yükü taşıtmaya hakları yok.

  • rüzgar15 Ocak 2014 10:17

    bugün yağmur yagmayacakmış hoca efendi yüzünden miş.

  • YORUMDUR15 Ocak 2014 09:45

    ÇOK KOMİKSİN HAKANCIM,TATLIM BENİM TAYYİP AMCA OLMASA BUNLARI NASIL SÖYLEYECEKSİN ACEP :)

  • yüzsüzler15 Ocak 2014 09:37

    Ancak iftira atın. Yüzsüzler. Varsa bir paralel yapı ve icraatı delilleri ile beraber şikayet edin yargı gereğini yapsın. Ama derdiniz bu değil. Sadece laf ı güzaf yapıyorsunuz. Hadi oradan bee.. diyorum..

  • rasim15 Ocak 2014 09:28

    ağla ağla tommanını bağla.