E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlanyaspor liderliği riske attı---

Alanyaspor liderliği riske attı

Alanyaspor liderliği riske attı
02 Kasım 2019 - 19:25 borsagundem.com

Son 5 haftada 1 galibiyet alıp 6 puan toplayan Aytemiz Alanyaspor, Medipol Başakşehir ile sahasında 0-0 berabere kaldı. Antalya temsilcisi, Fenerbahçe'nin Kayserispor'u mağlup etmesi halinde liderlik koltuğundan inecek!

Süper Lig’in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanan mücadelede 90 dakika boyunca skor değişmedi: 0-0.

Bu maça çıkmadan önce oynadığı son 5 maçta tek galibiyet alıp 6 puan toplayan Erol Bulut’un öğrencileri, ilk yarıda şut çektirmedikleri rakiplerini mağlup edemedi. Alanyaspor ilk yarıda 3 tehlikeli pozisyonda da golü bulmadı.

Öte yandan Başakşehir’de son haftaların formda ismi İrfan Can Kahveci, sakatlanarak 17. dakikada yerini Robinho’ya bıraktı.

Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor 19 puan ve maç fazlasıyla lider durumda, Medipol Başakşehir ise 16 puanla 10. haftayı tamamladı.

Antalya temsilcisi gelecek hafta Trabzonspor ile deplasmanda; İstanbul ekibi ise sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)