E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkyürek Pazarlama'da anlaşma büyük oranda sağlandı---

Akyürek Pazarlama'da anlaşma büyük oranda sağlandı

Akyürek Pazarlama'da anlaşma büyük oranda sağlandı
26 Ekim 2015 - 07:31 borsagundem.com

Akyürek Pazarlama, görüşülen 14 bankanın 13'ü ile ön uzlaşma sağladı

Akyürez Tüketim Ürünleri Pazarlama, görüşülen 14 bankanın 13'ü ile ön uzlaşma sağladı.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimiz, daha önceki duyurularında belirttiği üzere banka kurumları ile mevcut kredi borçlarının yapılandırılması ve ek finansman sağlanması konusunda görüşmeler gerçekleştirmektedir.
Şu ana kadar yapılan toplantılar neticesinde kredilerimizin bulunduğu 14 banka kurumundan, 13 banka kurumu ile yapılandırma, 13 banka kurumu içerisinden bir kısım banka kurumu ile de şirketimizin ihtiyacı olan ek finansman tahsisi konusunda ön uzlaşma sağlanmıştır.
Yapılan tüm görüşme ve müzakereler sonucunda, diğer bankalar ile ön uzlaşma sağlanmasına rağmen ING BANK A.Ş. ile henüz bir uzlaşma sağlanamamıştır. 
Sürecin tamamlanması için çalışmalarımız devam etmektedir. Gelişmeler siz değerli yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 8 m lot26 Ekim 2015 16:59

    borsaya kote edilen 8 milyon mal var. o malı satmadan şirketi batırmazlar. satınca da artık umurlarında olmaz. işleme kapama ve gözaltı kararı gelmeseydi vere vere ineceklerdi aşağıya.

  • Bulent26 Ekim 2015 14:39

    Adi kagıt yıne taban yahu...Daha neyı beklıyor anlasmada sagladık haberı geldı. Tek bankayla anlasamamasımı etkılıyor bu kagıdı. Butun mılletı kahrettı

  • Bülent26 Ekim 2015 11:39

    Şimdi son durum ne olur bugun cıkısa gecer herhalde dustugu yere gerı gelırmı ne dersınız ?

  • fatih islambul26 Ekim 2015 09:55

    13 banka ile anlaşılmış kamu bankası zaten kaçtane zıratbankası halk bank vakıflar bankası türkiye sanayi kalkınma bankası başka varsada ben bilmiyorum

  • Hangi Bankalar26 Ekim 2015 09:37

    ING dışındaki bankaların adları neden açıklanmıyor? bu bankalar kamu bankası mı yoksa? borçların tutarı nedir? hiç bir şey belli değil!!