E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAksel'den pazar değişikliği açıklaması---

Aksel'den pazar değişikliği açıklaması

Aksel'den pazar değişikliği açıklaması
22 Kasım 2016 - 15:08 borsagundem.com

Aksel Yatırım Holding şirketin tekrar Ana Pazar'a geçmesi için başvuracak

Aksel Yatırım Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada, şirketin aktif faaliyete geçmesi ile birlikte tekrar Ana Pazar'a geçmek için başvuracağını bildirdi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

21.11.2016 tarihinde Şirketimiz payları Borsa İstanbul A.Ş. Kotasyon Yönergesi'nin 35'inci maddesinin 1'inci fıkrasının (c) bendinde yer alan "Faaliyetlerinin makul sebepler dışında 3 aydan uzun bir süre ile durdurulması" hali kapsamında Yakın İzleme Pazarı'na alınmıştır.

Şirketimizin aktif faaliyete geçmesi için çalışmalarımız devam etmekte olup, söz konusu çalışmalar kapsamında, 07.11.2016 tarihli Şirketimiz özel durum açıklamasında da belirtildiği üzere, Opet Petrolcülük A.Ş.'nin Türkiye genelinde 7'nci en büyük dağıtım bayisi olan Akarhan Petrol ve Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.'nin sermayesinin %100'üne tekabül eden payların satın alınması için görüşmeler yapılmaktadır.

Şirketimizin aktif faaliyete geçmesi için yürütülen çalışmalar neticesinde, Şirketimiz paylarının Yakın İzleme Pazarı'na alınma nedeni olan halihazırda aktif bir faaliyetin olmaması nedeni ortadan kalktıktan sonra, Şirketimiz tarafından Borsa İstanbul A.Ş.'ye Şirketimiz paylarının tekrar Ana Pazar'a alınması için Borsa İstanbul A.Ş. Kotasyon Yönergesi'nin 36'ncı maddesi kapsamında başvuru yapılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)