E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAkit TV spikerine AK Parti'den sert tepki---

Akit TV spikerine AK Parti'den sert tepki

Akit TV spikerine AK Parti'den sert tepki
28 Şubat 2018 - 11:26 borsagundem.com

Televizyondan insanları öldürmeye yönelik açıklamalar yapan Akit TV spikerine AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal sert cevap verdi

Akit TV'deki, “Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler, di mi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" sözleri nedeniyle tepki çeken Ahmet Keser'e bir tepki de AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan geldi. Ünal, "Öncelikli olarak bu apaçık bir psikopatoloji. Böyle bir şey açık bir provokasyon, sabotaj. 'Şuradan, buradan başlarız' ne demek? Siz kimsiniz? Neyi temsilen böyle bir ifade kullanıyorsunuz? Türkiye'nin birlik ve beraberliğine sabotaj" dedi.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal NTV'de yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu kabul edilebilir, izah edilebilir bir şey değil. Öncelikli olarak bu apaçık bir psikopatoloji. Bunu ifade eden kişiyle ilgili savcılık hemen soruşturma başlattı. Böyle bir şey apaçık bir provokasyondur, sabotajdır. Bunu hangi kelimeyle açıklayacaksın?

Bir TV programına çıkacaksın, bu ülkedeki bazı kesimlerle ilgili hedef göstereceksiniz ve o insanlarla ilgili ithamlarda bulunacaksınız. Bunu söyleme hakkını size kim veriyor? 'Şuradan, buradan başlarız' ne demek... Siz kimsiniz? Neyi temsilen böyle bir ifade kullanıyorsunuz? Bu asla bizim kabul etmeyeceğimiz, onaylamayacağımız ve Türkiye'nin birliğine beraberliğine dönük apaçık bir sabotajdır.

Bununla ilgili Adalet Bakanı ile görüştüm. Tabii adli olarak gerekli girişimler yapılacaktır. Bildiğim kadarıyla ilgili televizyon da ilgili kişiyle ilgili gerekli işlemleri yaptı diye biliyorum. Yani bu göz ardı edilecek bir konu değil. Çünkü doğrudan toplumu kin ve nefret temelinde kışkırtma var burada. Bunu onaylamamız mümkün değil."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ferda28 Şubat 2018 16:16

    Bu ülkede adı Türk adı olup her türlü kumpasın peşinde koşan birsürü adam var onlara dikkat çekmiş

  • adil28 Şubat 2018 16:06

    Ulan bu cihangirde her türlüsü var zeytinburnu gibi

  • Dürüst ol. 28 Şubat 2018 14:52

    Sayın editör zamanında masum lara yapılanları da haber yaptın mi acaba.

  • nur28 Şubat 2018 13:10

    adam yanlış ama doğru konuşmuş. bizde aynı düşünüyoruz ama maalesef dile getirsek olay oluyor. gezi ve darbe girişimi sırasında yaşananlar bu sözlerin gerçekliğinin kanıtı. Erdoğan düşmanlığı ile ülkesinin işgal edilmesine razı gelenlere vatan haini değilde ne denir?

  • CEVAP28 Şubat 2018 15:43

    nur söylesene senin gibi sapkın düşüncede olanların bu ülkeye ne gibi bir yararı olabilir ki, ancak demokrasi edebimiz ve kültürümüz senin gibi sapkınlara da tahammül etme erdemi veriyor bize...

  • bir yorum28 Şubat 2018 13:09

    Şecaat arzederken sirkatini söylemiş bu sözde müslüman tipi.Yani bu tipler böyledir.Bunlarla konuş Kur'andan bir şey bilmez ordan burdan duyduğu kulaktan dolma islammış gibi söylenen sözleri alıp başkasına uygulamaya karalamaya başlar.sanki islamın tek temsilcisi kendisiymiş gibi.Birde kendi dışındakileride ne olduğunu bilmez ama zındıklıkla vahhabilikle suçlayıp durur.Böylelerini çok görürsünüz etrafta.Bu tipleri görürseniz onlara fatihayı bir oku anlamını bir söyle bakalım deyin bakalım doğru dürüst okuyup anlamını söyleyebilecek mi.

  • algı operasyonu28 Şubat 2018 13:08

    son günlerde çocuk tecavüzü, sapık haberleri v.b. haberler sürekli halka veriliyor. yıllardır adi suç olan olaylar sanki bir yerden emir almış gibi sürekli medya gündeminde tutuluyor. 2008 de belki daha fazla benzer suçlar vardı ama şimdi bunları özellikle haber yapmak moda. arfin de savaş verirken bu algı... derinlemesine araştırılmalı..

  • emekci28 Şubat 2018 14:39

    evet evet dış mihrakların oyunu bunlar. abd Türkiyede özel kedi köpek tecavüzcüsü yetiştiriyor. Allah akıl fikir versin size

  • Okie Dokie28 Şubat 2018 12:29

    Bu arkadaşı Afrin'e gönderseler. Mayınlı arazilerde mehmetçiğe yardımcı olsa keşke. En güzel ceza bu olur ona.

  • Kerim28 Şubat 2018 12:27

    Öncelikle Mahir Ünal'a sormak lazım bu tür insanlar bu cesareti nereden alıyorlar ve hedef gösterdikleri kitleleri acaba kimler defalarca hedef gösterdi.Önce aynaya bakılacak.Bu ülke de geçmişte dindarlara ve solculara yapılanlar unutulmadı.Yalnız şimdi de dindarlar bir öfke ve kin içerisinde.Sürekli öç alma duygusu ile hareket ediyorlar.Aldıkları öç yetmiyor daha fazlasını daha fazlasını istiyor.Buna çanak tutulmamalı.Yazık bu ülkeye bu ülkenin insanlarına .

  • Ziya28 Şubat 2018 12:04

    Bunlar pislikten ibaret bir topluluktur. Müslüman görünümlü yaratıklardır. Müslümanlık sadece görüntüde ve söylemde var gibidir. Bunun geçmişi tam anlamıyla azılı bir komünisttir. Diğerleri de tamamen farklı amaçlarla bu gazete de kümelenmişler. Taraf ve Karar gazeteleri de o na keza amaçları ve hedefleri Türkiye Cumhuriyetine kin ve düşmanlıktır. Kaynağı zaten bellidir.

  • Kerim28 Şubat 2018 13:01

    Bu adamın Kominist olma sansı yok.Olsa dahi bu gün olduğu gibi sahte ve şerefsiz olandır.

  • bir yorum28 Şubat 2018 11:56

    Ösonun içinde birçok kendini islamın temsilcisi gören gurup varmış.Bunlar zaman zaman esedin askerlerini yeni bir yeri ele geçirdiklerinde hemen o ele geçirdikleri yerde şeriat uygulamaya başlıyorlarmış.Tabii bunların şeriatı Kur'anda yazılı ayetler değil tamamen uydurma hadislerden oluşan şeriat.Tabi hal böyle olunca islam adına baskı ortamı oluşturuyorlarmış.Ben bu haberi duyduğumda yani bir insan bunlara bakarak nasıl islamı seçebilir ki.İşte hırsızlık yaptı diye adamın kolunu kes.namaz kılmıyor diye öldür,dinden çıktı diye öldür,gayri müslimlerin çocuklarını köle diye sat.Bu gibi uygulamalar kesinlikle Kur'anın uygulamaları değildir.İşte bu spikerde yukarıda anlattığım sözde müslümanların kafasının aynısı hiç bir farkı yok.

  • erkan28 Şubat 2018 11:56

    bu adam gençliğinde iyi içerdi. sonra tövbekar olup, sakal bırakıp dinci olmuştu.

  • Erhan 28 Şubat 2018 11:48

    Bütün basın yarınları ve diğerleri hepsi kendini Tanrı hissetmeye başladı. İktidar ve güç.

  • Tavsiye28 Şubat 2018 11:44

    Bu haberi kaçırmamışsın 28 şubatıda hatırla koç editör

  • Vatandaş28 Şubat 2018 11:36

    Şu yandaş televizyonlarda kraldan çok kralcı böyle sunuculara adli işlem başlatılmalı. İşte çıkarmakla bu sorun çözülmez. Gereken adli cezanın verilmesini bekliyoruz.