E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkdoğan: Goygoyculuk yapmayın---

Akdoğan: Goygoyculuk yapmayın

Akdoğan: Goygoyculuk yapmayın
15 Nisan 2015 - 22:47 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun Ermeni tasarını kabul etmesine sert tepki gösterdi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına destek veren ve Türkiye'ye Ermeni tezlerini kabul etmesi çağrısı yapan bir karar tasarısını oy çokluğuyla kabul etmesine ilişkin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaşımlarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "AP, kıymet-i harbiyesi olmayan son kararıyla sözünün ağırlığını ortadan kaldırıyor. Goygoyculuk yaparak ciddi konular ele alınamaz. AP'nin bir dirayeti, gücü, vizyonu varsa tarihi safsataları bıraksın günümüzde yaşanan hadiselerle ilgili bir tavır takınsın" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan277216 Nisan 2015 02:38

    Millet icraat yapar bizim kurtoğulları gibi hainler gider şikayet eder.Bir de kendinize bakın.Hükümet her halükarda herşeyi yapmaya kalkar,bir tarafdan seçimi ve çözüm sürecini sabote etmeye kalkan bir grup diğer tarafda ESED alçağının ayağına giden grup,birde AB ve ABD ye şikayete giden hainler

  • 191516 Nisan 2015 00:47

    ben dağın basında bı çobanken 100,yılda bunların olacağını tahmın ettım..koca devletı yonetenler aldığınız onlem bu mu? millet icraat yapar bızımkılerde arkalarından laf soyler...yarın kesın ozur dilemek için hepsı Türkiyeye akın eder..aman bız ettık sız etmeyın derler... laf değil icraat lazım... lafla peynır gemısı yurumezzzzz.

  • çakır16 Nisan 2015 00:24

    Papa para 4 harfli zeytin dalını kaç paraya kırdın papa bosnada abd kızırdereli zenciler gözü bizemi diktiniz

  • SADIK BORSA GÜNDEM TAKİPÇİSİ15 Nisan 2015 23:39

    helal olsun ne cevap süper her şeyi özetlemiş tebrik ederim böyle devlet adamlarına helal olsun konu vatansa gerisi tefarruat on numara on