E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkdoğan: Dolmabahçe bir mutabakat değildir---

Akdoğan: Dolmabahçe bir mutabakat değildir

Akdoğan: Dolmabahçe bir mutabakat değildir
29 Şubat 2016 - 06:36 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Dolmabahçe'de açıklanan bildiri ile ilgili olarak, "Dolmabahçe, bir mutabakat değildir" dedi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, TBMM'de bakanlıına bağlı kurumların bütçesiyle ilgili yaptığı sunumun ardından milletvekillerinin sorularını yanıtladı. 

Akdoğan, Bulgaristan Türk'lerine ilişkin soruya, "Bulgaristan'daki soydaşlarımızla yakın ilişki içindeyiz. kişi içindeyiz. Hükümet olarak katkıda bulunuyoruz. Oradaki soydaşlarımız, vatandaşlarımızla iyi ilişkiler içindeyiz"  ifadelerini kullandı.

Dolmabahçe mutabakatına ilişkin soruya Akdoğan, "Dolmabahçe, bir mutabakat değildir. Dolmabahçe'nin bir mutabakat olmadığını o günde söyledim. Herhangi bir şey imzalanmış değildir. Yasama ile ilgili olarak HDP milletvekillerimizle bir araya geldik. Silah bırakılmasıyla ilgili şahidi HDP milletvekilleri okumuşlardır. Cumhurbaşkanı'mız açıklama yapmıştır. Biz liderimizin ötesinde söz söylemeyi doğru bulmuyoruz" dedi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)