E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkdeniz'de deprem---

Akdeniz'de deprem

Akdeniz'de deprem
24 Aralık 2023 - 19:19 borsagundem.com

AFAD, Akdeniz açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de saat 19.06'da, Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Deprem 7,07 kilometre derinlikte meydana geldi.

Hatay'da akşam saatlerinde korkutan deprem

TCMB, deprem bölgesine yönelik desteklerin süresini uzattı

Deprem bölgesindeki KOBİ'lere kredi imkanı

Balıkesir'de deprem oldu

Görür'den Marmara depremi uyarısı: Bu işin şakası yok

Çin'de 5,9 şiddetinde deprem meydana geldi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )25 Aralık 2023 10:21

    Geçmiş olsun diyorum... şimdi akıllı cep tel konum açarsanız anlık depremleri  google uygulaması ile sizlere bildiriyor. tabi cep teller hatlar aktif ise. hemde bi rkaç saniy eöncesi bunu yapabiliyor sizlerere.. konum açık internet olmalı akıllı telefonda.... birde özel google uygulama var, bu sivil kullanımlı cep tellerden alınan sismik sallantıları aynı anda cep tellerin oynamasını hedef alıyor ve merkez üssü tesbit ediyor ismi "Deprem Ağı" google adroidde var. Bende bu yüklü şahsen TC de ve Yurt dışında sivil telefon ağları ile kullanımı var . konum kapalıd aolsa olan depremleri anlık bildiriyor saniyeler öncesi hatta...NOT: yıkıcı depremlerde elektrıkler kesiliyor. Kesinti varsa ciddiye alınmalı. elektrık nedne kesiliyor ?? dağıtım istasyonları tedbiren ciddi sarsıntı patlamalarda otomatık elektrık kesıyor diye...  Deprem yataın gerçeği sadece ev güçlü olması yetersiz, sen depremde nerede olacaksın? msiafirmisin? otelde mi? komşunda? devlet kurumunda?