E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den flaş CHP koalisyonu açıklaması---

AK Parti'den flaş CHP koalisyonu açıklaması

AK Parti'den flaş CHP koalisyonu açıklaması
11 Ağustos 2015 - 16:42 borsagundem.com

AK Partili Hüseyin Çelik, koalisyon görüşmeleriyle ilgili son dakika açıklamalar yaptı

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, AK Parti ile CHP arasında yapılan koalisyon görüşmelerine ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Çelik, ''Ortak hükümet kurmak için her detayda anlaşmanız gerekmiyor'' dedi.

Çelik'in açıklamalarından satırbaşları:

''Türkiye bir an önce kalıcı hükümete kavuşmalıdır. Türkiye hükümetsiz değildir. Vatandaşlarımız bir rahatlık içinde olmalı. Türkiye'nin bir 24 saat çalışan bir Başbakan'ı var. Koalisyon kurulur ya da kurulmaz.

Şunun için çok mutluyum; 70'li yıllarda siyasetteydim. Merhum Demirel ile Ecevit'in el sıkışması bile haberdi. Gırtlak gırtlağa gelen bir siyaset ortamı var. Rekabet olmalı ama nezaketten ayrılmamalı. Niyetimiz ciddi olmasa neden bu kadar hazırlık yapalım? Her iki genel başkan da bunu kendi ilgili kurumlarıyla paylaşacak. Ortak hükümet kurmak için illa her detayda anlaşmak gerekmiyor. Eğer koalisyon olmazsa her iki taraf niçin olmadığını kamuoyuyla paylaşacaktır.

Tabanımız aslında herhangi bir partiyle koalisyon istemiyor. Baştan beri 3 dönem kuralının doğru olmadığına inanıyorum.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Akan11 Ağustos 2015 18:03

    muz sevmeyenler FETO nun muz ağacında zıplamayı çok iyi bilirler ! Tabi yaa ver eğitimi adaleti yargıyı fetocular şebek olsun !!!

  • Muz u sevmeyen Vahdettin11 Ağustos 2015 16:55

    Hırsızlık yolsuzluk Eğitim adalet yargı ve ihale konusunda anlaşmayın diğer efe fuften konularla anlasip muz Cumhuriyeti kurun Halkta bir muz olsun

  • exper11 Ağustos 2015 16:50

    Koalisyona razı olmayacağınız baştan belliydi, Milleti neden oyalıyorsunuz, Koalisyon olursa her şey eşilecek, tüm kirli işler ortaya dökülecek, bunu göze alamazsınız zaten.