E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den DEM'li yöneticilere tepki!---

AK Parti'den DEM'li yöneticilere tepki!

AK Parti'den DEM'li yöneticilere tepki!
20 Nisan 2024 - 15:38 borsagundem.com

AK Parti'li Çelik, "Bazı DEM Parti yöneticilerinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, şanlı Bayrağımıza ve İstiklal Marşı'mıza yönelik çirkin yaklaşımları asla kabul edilemez" dedi.

DEM Parti yöneticileri tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözler sarf edildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bazı DEM Parti yöneticilerinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, şanlı Bayrağımıza ve İstiklal Marşı'mıza yönelik çirkin yaklaşımları asla kabul edilemez" diyerek yaşanan olaya tepki gösterdi.

Ömer Çelik, sosyal medya hesabından, DEM Parti yöneticilerinin, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında, makam odasında bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik sözleriyle ilgili açıklaya yaptı. Çelik, "Bazı DEM Parti yöneticilerinin Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, devletimizin ve milletimizin birliğini temsil eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bağımsızlığımızın sembolü şanlı Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza yönelik çirkin yaklaşımları asla kabul edilemez. Siyaset alanı meşru bir alandır. Meşru alan içinde hareket etme yetkisi almış olanlar, yetkilerini gayrı meşru yaklaşımlar için kullanmazlar. Söz konusu çirkin yaklaşımlar içerisinde olanlara karşı tavrımız ve duruşumuz nettir. Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin değerlerini savunmaya ve bunlara dönük saldırılara karşı durmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içeren sözlere soruşturma

 

Ömer Çelik yanıtladı: Kabinede değişiklik olacak mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YILDIRIM21 Nisan 2024 09:49

    Hiç parti hiç bir zaman kapatmayacaksın bu suçu işleyenlere idam cezası gelmeli ve bu suçu işleyen partilere hazine yardımı hemen kesilmez ise bunlar azarlar ve yakında silahları kuşanıp devleti yıkmak için içsavaş çıkartırlar ise kimse kusura bakmasın gayet normal olur.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL21 Nisan 2024 09:47

    AK PARTİ zamanında aşırı özgürlükler getirildi ve Cumuk Yasası getirildi.Dünya nın hiç bir yerinde bizde olan bu özgürlükler kısıtlanmaz ise yakında bu ülkenin parçalanma noktasına getirir.Ülkesini beğenmeyen istediği yerde gitsin yaşasınlar.TSK lerine ATATÜRK in itleri diyor HDP  sırrı sakık hani bir şey yapabilen bir babayiği var mı, ANAYASA MAHKEMESİ ne yapar öğrenmek isteriz 3 Senedir HDP yi kapatma davasını ele bile almamış asıl içeriyi sağlam tutacaksın daha sonra dışarıda  mücadele edeceksin.Kaçtane ülkemizde askeri darbe oldu bir tanesi dahi ülke yararına yapmadı kendi efendilerinin menfaatlerine yaptılar.ABD de Anayasa Kanunları 5 tane idimiş 150 yıldır.Yani ülkeyi parçalamak isteyen vatanhainleği yapan teröristlere , bunları destek veren ve bunlar ile ortaklık yapanlara soygunculara devleti soyanlara katillere artık idam cezası gelmelidir abd işte içeride ödün vermediği ve bu türlü suçlara ölüm cezası verdiğinden süper devlettir.

  • sözün özü20 Nisan 2024 17:59

     Diyarbakır da yakında mayın patlama olayları başlar.......... Belediye mayın döşeme  merkezi olur. 

  • borsacı20 Nisan 2024 16:01

    dem parti bölücü,yıkıcı,yakıcı hayin pkk nın tam kendisidir bu hayin terör örgütü kapatılarak bu cennet vatanı cehenneme çevrilmesine müsade edilmemeli.bu ülkenin adı TÜRKİYE CUMHURİYETİ YAŞAMAK İSTMEYENLERDE İSTEDİGİ YERE GİDEBİLİR.

  • xyz21 Nisan 2024 09:50

    Ama ATATÜRK ün partisi olduğu söylenen CHP den hiç bir tepki gördünüz mü bırakın tepkiyi onlar ile ittifak yapmalarına ne dersiniz.