E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içeren sözlere soruşturma---

Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içeren sözlere soruşturma

Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içeren sözlere soruşturma
20 Nisan 2024 - 15:27 borsagundem.com

Sur Belediyesi’nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözler söylenmesine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözler sarf edilmesi nedeniyle adli soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında, DEM Parti yöneticileri tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözler sarf edilmesi nedeniyle Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan, huzur ortamını bozmaya çalışan hiçbir olumsuz girişime asla müsaade edilmeyecektir."

Yerlikaya: DEM Parti yöneticileri için müfettiş görevlendirildi

 

YSK yapılan itirazı kabul etti: Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek

 

DEM Partili gruba müdahale: İl başkanı ve 5 kişi gözaltına alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )21 Nisan 2024 10:06

    Hiç kimse bir şey yapamaz  bunların partisi suçlu bulundu mahkemece kanıtlar ile .En sonunda anayasa mahkemesine gitti HDP yi kapatma davasını 3 senedir bir türlü ele alamadı ise bu ülke bitmiştir.Bu olay abd veya ab yaşansa idi bir hafta sonra karara bağlanır en sert şekilde cezalandırılır ve parti de kapatılır idi.ülkede kanunlar çalışmaz ise bu ülkeden hiç bir şey olmaz.Bu yanlış yönetim yüzünden de yine binlerce garibanların çocu yine şehit olacak herkes vır vır konuşacak boş boş.ATATÜRK ün partisi olduğu söylenen chp bunları görmüyor mu bilmiyor mu nasıl oluyorda bunlar ile ortaklık işbirliği yapıyor..peki biz kime güvenipde iktidara getireceğiz.

  • sözün özü20 Nisan 2024 17:54

    PKK,  Demli belediyelerin parasıyla TÜRKİYE Devletine savaş açıp, YOLUNA DEVAM EDECEK,,,,,,,,,,,,,, PKK'ya hazır kaynak devletten......

  • kılıç20 Nisan 2024 16:44

    dem katıksız terör örgütüdür derhal kapatılıp belediyelerine kayyum atanmlalıdır.

  • borsacı20 Nisan 2024 16:38

    DEM parti bu ülkeyi cehennemeye çevirmek için çaba gösteren pkk nın kendisidir bir an önce belediyeleri pkk nın kargahına gelmesine göz yumulmadan kayyum atanıp dem kapatılmalıdır .bu ülke kanla alınmış adı TÜRKİYE CUMHURİYETİ,dir yaşamak istemeye istedigi yerde yaşayabilir .

  • xyz21 Nisan 2024 10:08

    Merak etme kardeş bu millet öyle bir millettir ki günü geldiğinde çalışmayan adeleti çalıştırıp bunların er ya geç bu ülkeyi bölmeye ve parçalamak isteyenleri gününü gösterir.