E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'de seçim seferberliği---

AK Parti'de seçim seferberliği

AK Parti'de seçim seferberliği
19 Ekim 2015 - 08:15 borsagundem.com

AK Parti üyeleri kendi seçim bölgeleri dışında da faaliyet gösterecekler

AK Parti üyeleri, kendi seçim bölgelerinin dışına çıkarak başka illere gidecek. Böylece dışarıdan bir gözle görülen eksiklikler daha hızlı şekilde giderilecek.

Sandıktan 11'inci kez zaferle ayrılmanın yanı sıra, tek başına iktidar olmayı hedefleyen  AK Parti, teşkilatta ‘çapraz seferberlik’ başlattı. 1 Kasım seçimlerine iki hafta kala parti kurmayları ve teşkilat yöneticileri il il ziyaretlere odaklanacak. Kendi seçim bölgeleri dışındaki illere gidecek olan partililer, dışarıdan bir gözle çalışmaları analiz edecek ve gördükleri eksikliklerin giderilmesini sağlayacak. 

HER İLDE ANKET 

Ankara'daki kanlı terör saldırısına kadar düzenli olarak kamuoyu anketleri yaparak sandığın nabzını tutan parti yönetimi, kalan süreçte de yeniden kamuoyu araştırmalarına ağırlık verecek. AK Parti'nin oyu kadar, muhalefet partilerinin geldiği nokta, AK Parti'nin vaatlerinin etkisi, adaylara bakış, en güncel sorunlar yapılan anketlerde yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)