E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti ile İYİ Parti arasında buzların çözülmeye başlandığı iddia edildi---

AK Parti ile İYİ Parti arasında buzların çözülmeye başlandığı iddia edildi

AK Parti ile İYİ Parti arasında buzların çözülmeye başlandığı iddia edildi
26 Eylül 2019 - 09:01 borsagundem.com

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında AK Parti ile İYİ Parti arasındaki buzların çözülmeye başladığını söyledi. Selvi, "Her şey 30 Ağustos resepsiyonunda Akşener ile Erdoğan’ın tokalaşması ile başladı" ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, 'Yeni ittifaklar mı kuruluyor?' başlıklı bugünkü yazısında AK Parti ile İYİ Parti arasında yakınlaşma olduğunu öne sürdü. 

"Her şey 30 Ağustos resepsiyonunda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tokalaşması ile başladı" diyen Selvi,"Bir tokalaşma üzerinden ittifak senaryoları yazılmasını doğru bulmam. Ayrıca Akşener de ne konuşulduğunu açıkladı. Ama iki liderin sıcak bir şekilde tokalaşmasından aralarındaki buzların eridiği sonucu çıktı" ifadelerini kullandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 26 Eylül 2019 13:59

    Ne şantaj nede rüşvet ile yön değiştirir. Meral hanım.

  • Yasemin Kılıç26 Eylül 2019 12:04

    meral hanımın teröristlere destek veren ve el ele kolkola yürüyenlerle ittifak etmesini yakıştıramıyorum.çok üzücü bir durum .

  • ali ak26 Eylül 2019 11:59

    Selvi yanılıyor.Akşener dün tv de güzelce açıkladı.

  • Ayşe Ankaralı26 Eylül 2019 10:16

    meral hanım da gercekleri öğrendikce doğru yolu bulacaktır.büyük bir hata yaptılar fakat bu hata kendilerine ve ülkemize pahalıya mal oldu.