E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti Halaçoğlu’na vekillik mi teklif etti---

AK Parti Halaçoğlu’na vekillik mi teklif etti

AK Parti Halaçoğlu’na vekillik mi teklif etti
28 Temmuz 2013 - 12:48 borsagundem.com

MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu’ndan Ak Parti tweet’leri…

MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, sosyal paylaşım sitesi olan twitter üzerinden takipçileriyle hem görüş alışverişinde bulundu, hem de tartıştı. Kendisine ait twitter hesabından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren ve hesabına, "Başbakan PKK ve PYD'yi bırakmış tencere tavayla uğraşıyor. Ülke ne hallere düştü önemli değil. Nasılsa borsada parası yok" yazan Halaçoğlu, bir takipçisinin, "Hoca yine de temkinli konuş, yarın AKP'ye geçmeyeceğine ben garanti veremem" yanıtına karşılık şunları yazdı:
"100 Yusuf Halaçoğlu olsa biri bile geçmez ve hiçbir zaman. Aksi olsaydı milletvekiliği tekliflerini kabul ederdim. Aklımı yemedim."
Diğer yandan Halaçoğlu, bir diğer takipçisinin, "Senin paran var borsada ondan uğraşıyon heralde vekilim" tweetine de, "Bizim gibi çulsuzun borsada parası olursa kanuni yoldan elde etmemiştir" yanıtını vermesi dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • m. kara 28 Temmuz 2013 19:02

    yusuf hallacoğlu AKP nin ilk döneminde Türk dil ve tarih kurumu başkanıydı. bir açıklamasından dolayı adamı izindeyken koltuğundan ettiler. ben olsam kabul etmem. ayrıca yusuf hallaçoğlu MHP de çok güzel bir çizği ile siyasi hayatına devam etmektedir. yolu acık olsun

  • saygılar28 Temmuz 2013 18:23

    şuanki bulunduğun parti yada hükümet hakkında yaptığın açıklamalarla iligi yorum yapmıycam..fakat ermeni olaylarıyla ilgili yaptıgı açıklamalar veriler bilimsel çalışmalar tespitler çok doğruydu ve harcandı bu konuda hocam için üzülüyorum böle insanların akademik olarak devlete ve millete faydasının olacağı kesin fakat yerleşik kapitalist düzen buna izin vermedi ..neyse hocam akedemik yanınız bilgi birikiminiz önünde saygıyla eğiliyorum..

  • GERÇEKMİ acaba.28 Temmuz 2013 17:17

    BAKALIM sözününeriadammı onuda göreceğiz eğer dürüst biriyse herkes peşinden gider vede destekler.yeterki erdoğanın hatalarını bu ülkenin milletiylen paylaşman.en doğru olanı dabudur .

  • hasan28 Temmuz 2013 13:37

    bu habermi şimdi. çokta tınn. erdoğanın senin sözlerine ayıracak saniyesi yok.