E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti Dilipak'a dava açıyor---

AK Parti Dilipak'a dava açıyor

AK Parti Dilipak'a dava açıyor
31 Temmuz 2020 - 13:40 borsagundem.com

AK Parti Genel Sektreteri Fatih Şahin İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı Abdurrahman Dilipak'a dava açmaya hazırlandıklarını belirtti

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "AK Parti olarak Abdurrahman Dilipak'a dava açmaya hazırlanıyoruz." ifadesini kullandı. Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, kadına yönelik fiziki veya sözlü, her türlü şiddetin karşısında durmanın bir insanlık vazifesi olduğunu belirtti.

Fiziki veya sözlü kadına yönelik şiddeti asla kabul etmeyeceklerini vurgulayan Şahin, "Asla tolerans göstermeyeceğimiz insanlık dışı bir eylemdir, vicdansızlıktır. Emekleri, fedakarlıkları ve mücadeleleri ile dünümüzü ve bugünümüzü inşa eden ve geleceğimizi şekillendirecek olan kadınlar her türlü fikri ayrılığın ve tartışmanın üzerinde ve ötesinde, bizim için ayrıcalıklı bir yerdedir." değerlendirmesinde bulundu.

Şahin, şunları kaydetti:

"Kadınların hak ve özgürlük mücadelesini kendi mücadelesi gören AK Parti, bu konuda bugüne kadar ortaya koyduğu kararlı ve tavizsiz tutumunu bundan sonra da sürdürecektir. Partimizin kurumsal itibarını zedelemeye, toplumsal barışımızı tahrip etmeye, halkın bir kesimini cinsiyet farklılığına dayanarak aşağılamaya yönelik ayrımcı ve bayağı söylemler yaptırımsız kalmamalıdır.

Tüm kadınların haklarını korumak için çalışmalarımızı sürdürmek görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Ayrıca AK Parti'li kadınlara dönük asla kabul etmeyeceğimiz açıklama ve nitelemelerle de mücadelemiz sürecektir. Bunu temin için gerekli hukuki ve cezai müracaatlarda bulunmak ve yargısal süreçlerin takipçisi olmak her zaman öncelikli görevimizdir."

Şahin, köşe yazısındaki ifadeleri nedeniyle Abdurrahman Dilipak'a AK Parti olarak dava açmaya hazırlandıklarını bildirdi.

Savcı Halkbank'ın reddi hakim talebine itiraz etti

 

'İnce parti kuruyor' iddialarına CHP'den yanıt geldi

 

Varank: Kovid-19 tanısında örnek olacak öncü işlere imza atıyoruz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber Bekri01 Ağustos 2020 05:08

    Nedim ben sana neler neler edim burda salama sağa sola laf yetiştirme beraber bu ve niceleriyle yürüdü ne isterlerse verdi şimdi geçmiş olsun #corona corbuna hadi uza

  • vatandaş31 Temmuz 2020 18:16

    şişşşşşşşşt doğru söylemek yokkkkkkk sonra dokuz köyden kovulursun boşunamı demiş atalarımız

  • Nedim31 Temmuz 2020 19:52

    Deveye sormuşlar neden sırtın böyle eğri?   Demiş ki nerem doğru?  Doğru bir işi  yok ama şaşı olumu soytarılık bu ya sadece kendini doğru başka herkesi eğri görür.  Kendi uğursuzluğundan işleri ters gider dangallar  işleri düzgün giden başkalarını fesatlığı ve çekemezliğinden  bir kulp takar yok akp li yok bilmem ne?  Aslında asıl derdi cüretkar tavırlara girip  racon kesmeye kalkıp  esas niyeti pastadan pay almaktır!  fakat kıçını üzerine düşünce daha da hırçınlaşır soytarı!  Bu sefer doğrucu davut maskesini takar binbir surat!  Bunlar da ki surat yumuşak kösele olunca her kalıba giriyor. Kimden mi bahsediyorum?  Hiç canım değişik tipler işte.

  • Nedim31 Temmuz 2020 15:44

    Bu adamın ne kadar tehlikeli birisi olduğunu anlamak için geçmişi çok iyi araştırmalıdır.  Gerçi herhalde öğrenmişlerdir ne  olduğunu artık.  Özellikle çalıştığı gazete tam bir akrep yuvası!  28 şubatı örgütleyenlerin başında bu zevat vardı;  neler olacağını da bildiği içi tam zamanında sıvıştı kabak Sincan Belediye başkanının başına patladı!  Mavi Marmara gemisini örgütleyen zevatta budur yine bir bahane bulup gemiye binmekten son anda vaz geçti.  Geç te olsa hükümet bu tip zerzavatların ayağını kesmesini bildi.  Ahkam kesmeye geldi mi number van olur.  Sorumluluk almak ya da tepki almaya sıra geldi mi kendilerini müstağni sayarlar.

  • Nedim31 Temmuz 2020 19:36

    Aşağıdaki zottirik bana akıl verme!  Ben yetkili değilim yönetici değilim sadece Türk vatandaşıyım!  Bu  organizasyon uluslararası bir düzenlemedir!  Altında İsrail Türkiye savaşı çıkarmak isteyen İngiliz istihbaratı tarafından düzenlenmiştir. Yani senin gibi züppeleri aklının alamayacağı kadar derin işler! Zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya kalkma,  Hala   bütün olayları sn ben siyasetine çevirecek kadar da ahmaksın!  Sus ve aklının aşmadığı işlere yorum yapma.  

  • Pump31 Temmuz 2020 18:06

    Şimdiye kadar aklınız neredeydi ha menfaat çatışınca linç. Mavi Marmara olalı ohoho. Önce gazı verdiniz sonra bana mı sordunuz dediniz. Ölenlerin yakınları dava açtı üstünü orttunuz. Sahte İsrail düşmanları yalan bin para

  • Bika31 Temmuz 2020 15:07

    AKP'ye gerçekte dokunan başka sözleri oldu! " AKP'liler terfi etti zenginleşti, itibar sahibi oldular. Kaymağı onlar yiyor, parayı onlar veriyor. Camiye, okula, yurda parayı veren de onlar. Eee, parayı veren düdüğü çalıyor. Kem alat ile kemalat olmuyor. Haram para ile hayır olmayacağı gibi.” 

  • Nedim31 Temmuz 2020 15:27

    Hadi oradan.  Önce haberi oku da ondan sonra yorum yap. Haramı helali de oturduğun yerden  sen  nereden nasıl seçtin ?