E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAğrı Türkiye'ye örnek olmalı---

Ağrı Türkiye'ye örnek olmalı

Ağrı Türkiye'ye örnek olmalı
28 Mayıs 2014 - 22:29 borsagundem.com

Ağrılı Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (AĞSİAD) Başkanı Müştak Alpdoğan, 1 Haziran'da yapılacak seçimin, Türkiye'ye örnek olması dileğinde bulundu

Ağrılı Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (AĞSİAD) Başkanı Müştak Alpdoğan, 1 Haziran'da yapılacak seçimin, Türkiye'ye örnek bir seçim olmasını temenni ettiklerini bildirdi.

Alpdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, barış ve kardeşliğin hakimiyetinde seçimin yapılmasını, seçimin ana temasının ise proje ve kalkınma olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Seçimlerin sadece Türkiye'ye değil, dünyaya örnek teşkil etmesini arzuladıklarını vurgulayan Alpdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Siyaset arenasında hizmet ve rekabet kalitesinin tartışıldığı, seçimin en demokratik temayülün sergilenebileceği, bu anlamda demokrasinin mihenk taşı niteliğinde olduğunu tüm dünyaya ve Türkiye'ye örnek olabileceği inancını taşıyoruz. Barış ve kardeşliğin hakimiyetinde seçimin yapılmasını arzuluyoruz. Bu seçimin barış ve kardeşliğin hakimiyetinde seçimin yapılmasını arzu edoyoruz. Tüm hemşehrilerimizi sağduyuya davet ederken, her bireyin kendisi için doğru olana karar vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca  bu seçimi gerek turizm gerek yatırım anlamında bir fırsata çevirip kentleşme ve modernleşme alanında Ağrı sevdası ve inancı hakimiyetinde bir seçim bilinci ve şuurunun hakim olmalısını diliyoruz." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)