E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAğbal'ın fiyat istikrarı ziyaretlerinde: MÜSİAD---

Ağbal'ın fiyat istikrarı ziyaretlerinde: MÜSİAD

Ağbal'ın fiyat istikrarı ziyaretlerinde: MÜSİAD
11 Şubat 2021 - 16:15 borsagundem.com

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal fiyat istikrarı çerçevesinde iş dünyası ile buluşmaya devam ediyor. Ağbal'ın bugünkü durağı MÜSİAD oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni (MÜSİAD) ziyaret etti.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, ziyareti Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Kaan, görüşmede ekonomideki son gelişmelerin değerlendirildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Merkez Bankası Başkanımız Naci Ağbal ile bir araya gelerek, ekonomideki son gelişmeleri istişare ettik, #kalıcıfiyatistikrarı için önerilerimizi paylaştık. MÜSİAD olarak 2023 yılında yüzde 5 enflasyon hedefi ile üreten ve büyüyen Türkiye yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Görüşme sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Abdurrahman Kaan, “Merkez Bankası Başkanımız Naci Ağbal ile bir araya gelerek ekonomideki son gelişmeleri istişare ettik. Kalıcı fiyat istikrarı için önerilerimizi paylaştık. MÜSİAD olarak 2023 yılında yüzde 5 enflasyon hedefi ile üreten ve büyüyen Türkiye yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ağbal, geçtiğimiz günlerde de TESK ve TOBB yetkilileri ile bir araya gelmişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)