E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAğaoğlu Arda'yı mı getirecek?---

Ağaoğlu Arda'yı mı getirecek?

Ağaoğlu Arda'yı mı getirecek?
07 Aralık 2013 - 11:40 borsagundem.com

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun 2 yıldız transferi sözünden sonra yeniden Adebayor için harekete geçen Trabzonspor'da sürpriz bir isim gündeme geldi

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın "Mutlaka bir forvet ve bir de sol bek almalıyız. Orta sahada da eksiğimiz var" raporundan sonra bordo-mavili yönetim arayışlara başlamış ve Tottenham'dan ayrılacak olan Togo'lu forvet Adebayor gündeme gelmişti. İngilizlerle de ilk temas kurulmuştu.
 
YÖNETİCİLERE SÖYLEDİ

29 yaşındaki forvetin maliyeti nedeniyle de yönetim geri adım atmak zorunda kalmıştı. İş adamı Ali Ağaoğlu'nun 2 yıldız transferi sözünden sonra yeniden Adebayor için harekete geçilmiş ve görüşülmeye başlanmıştı. Ancak Ağaoğlu'nun hedefindeki ismin ise Arda Turan olduğu ortaya çıktı. Ünlü iş adamın Adebayor için çalışan bordo-mavililere "Neden Adebayor'u alalım" dediği ve şu tarihi sözleri söylediği ortaya çıktı:

ÖZEL EKİP KURDU

"Benim gönlümden geçen isim Arda Turan. Arda'ya bordo-mavili formayı giydirmek istiyorum." Bu sözlerden sonra yöneticiler "Arda Türkiye'yi aştı, nasıl yaparız" tepkisini gösterirken, Ağaoğlu'nun bir adım daha atarak milli yıldızı aradığı belirtildi. Arda'nın "İlginize teşekkür ederim ama şu anda bu pek olası değil" cevabına rağmen ünlü iş adamının pes etmediği ve ekip görevlendirdiği vurgulandı. Gelişmeler merakla bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emir buyuk yerden07 Aralık 2013 22:52

    Trabzonun yeni Mafya kilikli baskani Tayyip desteklo tabi, simdi genel kurul oncesi birisi emir vermistir Agaogluna destek ol , secimi kazandir simdiki Ts Baskanina diye. Adamin spor ve spor kulubu baskanligiyla alakasi yok ama AKp devri , bilgi kulturun onemi yok ..hersey iki dudak arasi

  • yarabbi bunları YOK EYLE.07 Aralık 2013 22:42

    BU adamı akp gelmeden öncesine kadar kim tanıyordu akp nin sayesinde yani erdoğanın sayesinde isimleri ön pilana çıktı ALLAHTAN dilerim yaptığınız şuanda boşta olan binalarınız ALLAH tarafından depremlerlen YIKILIR.çok büyük borçlar altında EZİLİRSİNİZ.

  • ccc07 Aralık 2013 14:45

    bunlara dünyayı versen yine gözü doymazlar para gelsinde nerden gelirse gelsin

  • kılıç07 Aralık 2013 12:49

    YEŞİL VE AGAOGLU REKLAMLARINDAN GEÇİLMİYOR AMA YATIRIMCIYI BORSADA VURGUN MANYAGI YAPTINIZ ,