E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAdvocaat: Türkiye 3 takımla devam ediyorsa...---

Advocaat: Türkiye 3 takımla devam ediyorsa...

Advocaat: Türkiye 3 takımla devam ediyorsa...
09 Aralık 2016 - 00:51 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Feyenoord galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "En iyi maçımız değildi ancak çok çalıştık ve başardık" dedi. Advocaat, 3 Türk takımının 2. tura yükselmesini de "Türk futbolunun yerini gösteriyor" şeklinde değerlendirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat Feyenoor'u yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlamalarının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Hollandalı teknik adam, "En iyi maçımız değildi. Ancak çok çalıştık. Topla daha iyi olmalıydık ama en önemli olan burudan turla ayrılmaktı ve bunu başardık. Daha iyi bir oyun oynamalıyız" dedi.

Fenerbahçe ne zaman en iyi halinde olacak? sorusunu yanıtlayan Advocaat, "Ne zaman en iyi halimizde olacağız, zaman söylemek çok zor. Şimdi gruptan çıktık ve yarın başka şeyler düşünmeye başlayacağız. Grubun lideriyiz çünkü 4 maç kazandık." ifadelerini kullandı.

"SOW İYİ BİR GOL ATTI AMA..."

Röveşata golü atan Moussa Sow ile ilgili görüşü istenen Advocaat, "Moussa Sow harika bir gol attı, çok çalıştı ama bu akşam sahada çok iyi oynayan futbolcu göremedim" şeklinde yorum yaptı.

Fenerbahçe ile birlikte Beşiktaş ve Osmanlıspor'un tur atlamasıyla ilgili soru üzerine Hollandalı teknik adam, "Türkiye'de kolay maç yok. Türk futbolcu için 3 takımla devam etmek güzel bir olay. Türkiye 3 takımla devam ediyorsa bu Türk futbolunun nerede olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)