E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdil Öksüz’ü karşılayan kişi Rusya imamı mı?---

Adil Öksüz’ü karşılayan kişi Rusya imamı mı?

Adil Öksüz’ü karşılayan kişi Rusya imamı mı?
02 Eylül 2016 - 08:37 borsagundem.com

FETÖ'nün firari Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ü İstanbul'a döndüğünde havalimanında karşılayan kişinin FETÖ'nün Rusya imamı Ali Sami Yıldırım olduğu iddia edildi.

FETÖ'NÜN 15 Temmuz’daki darbe girişiminde kalkışmayı Ankara’daki Akıncı Üssü’nden yönettiği öne sürülen Hava Kuvvetleri imamı Yrd. Doç. Adil Öksüz, gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede sabah saatlerinde serbest bırakılmıştı. Ankara’dan bindiği uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gidip otomobilini alan Adil Öksüz’ü karşılayan ve cep telefonuyla konuşmasını sağlayan bir kişi, güvenlik kameralarına yansıdı.

Yapılan araştırmada, Adil Öksüz’ü karşıladığı belirlenen kişinin önce 'Ali Kaya' olduğuiddia edildi. Buca'da gözaltına alınan Ali Kaya serbest kaldı. Güvenlik güçlerinin Ali Kaya'nın Alman vatandaşı bir gurbetçi olduğunu ve Adil Öksüz ile bir bağlantısının bulunmadığını belirlediği öğrenildi.

YENİ İDDİA: RUSYA İMAMI

Habertürk'ten Neşet Dişkaya'nın haberine göre soruşturmayı derinleştiren İstanbul Emniyeti İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adil Öksüz’ü karşılayan kişinin Ali Sami Yıldırım olduğunu tespit etti.

Kaçak imam Adil Öksüz çift taraflı mı çalışıyor

 

Adil Öksüz'ü karşılayan kişi yakalandı denmişti ama...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)