E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdana'da Türk bayrağı indirildi---

Adana'da Türk bayrağı indirildi

Adana'da Türk bayrağı indirildi
14 Aralık 2014 - 19:31 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, Adana'da bir okulun bayrak direğinde bulunan Türk bayrağının indirilerek yere atıldığını açıkladı.

Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle: "Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından, Adana'nın Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan Semiha Urun İnandı Ortaokulu'nun bayrak direğinde asılı bulunan Türk bayrağı ipi kesilmek suretiyle indirilerek yere atılmıştır." Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdem14 Aralık 2014 23:45

    böyle olaylara ağır cezalar verilsin ki kimse niyetine bile giremesin

  • suat tosun14 Aralık 2014 21:23

    ulkemizin sanli bayragini indirmeye cesaret edenler agir cezasini bulmus olsalardi buna kimse cesaret edemezdi.yaziklar olsun bunu yapanlara.

  • mali14 Aralık 2014 20:20

    Bayrak indirmek kanıksanır hale getiriliyor. Bayrak Türk Milletinin onurudur, gururudur, ebedi bağımsızlığının ve bütünlüğünün sembolüdür. Yapanlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

  • bu ülkede yedikleri herşey haram 14 Aralık 2014 19:58

    daha öncekileri meydanda asabilseydik kimse tekrar cesaret edemezdi. asamıyorsak sınır dışı yapılsınlar bir daha da ülkeye giremesinler.