E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAçık denizlerde 'Yılın Performansı' Ödülü borsacı Alsaran’ın---

Açık denizlerde 'Yılın Performansı' Ödülü borsacı Alsaran’ın

Açık denizlerde 'Yılın Performansı' Ödülü borsacı Alsaran’ın
03 Şubat 2021 - 08:10 borsagundem.com

Son 4 güne girerken nefes kesen WOWSA’nın küresel online anketinden açık arayla birinci çıkan Kamil Resa Alsaran, üstün başarıları, maceracı ruhu ve azmiyle dünyada “Yılın Performansı” seçildi.

BORSAGUNDEM.COM

Türk borsa dünyası ve Türk sporu adına gurur verici haber geldi!

'Altın kulaç' Kamil Resa Alsaran,  Dünya Açık Deniz Yüzme Birliği'nin (WOWSA) düzenlediği ve ocak ayının son günlerinde nefesleri kesen dünya çapındaki ‘2020 - Yılın Performansı Ödülü’ne damgasını vurdu. 

Açık deniz şampiyonu Kamil Resa Alsaran, başarılarını küresel çaptaki seçimde ‘Şeref Kürsüsü’yle taçlandırdı.

Eski broker, banka ve borsa şirketleri yöneticisi, Borsa Uzmanları Derneği üyesi, sektörün usta emeklisi Alsaran, WOWSA tarafından organize edilen dev ankette, açık ara birinci olarak “Yılın Performansı” seçildi.

 

AÇIK ARA KÜRESEL ZAFER!

Yer kürenin önemli kanallarını geçerek imzasını atan, açık denizlerde ilklerin ismi, 96 kilometrede Dünya 3’üncüsü, Manş’ı 2 kez yüzen ‘en yaşlı Türk’ unvanı sahibi, ‘en prestijli 7’li’nin ‘en güçlü aday’larından Kamil Resa Alsaran, denizden sonra online sandık’ta da rakiplerine fark attı. Yerli-yabancı yüzücüler, su sporları hayranları ve sporseverlerin tercihi Alsaran, 4750 oyla küresel zaferde büyük ödüle hak kazandı.

WOWSA, 2020’nin "Yılın Adamı", “Yılın Kadını”, “Yılın Performansı” ödüllerinde kazananları, “açık su yüzme topluluğundaki en dikkat çekici bireyler ve performansları” başlığı ile duyurdu.

MACERA VE AZİM DUYGUSUNUN TEMSİLCİSİ

“27 ülkeden 59 aday, açık su yüzücülerinin bilindiği macera, azim ve yaratıcılık duygusunu temsil ediyor. 2020 WOWSA Ödülleri kazananları, küresel online ankette halk tarafından seçildi. Toplam 71.628 oy kullanıldı” denilen açıklamada, on binlerce sporcu arasından aday gösterilen Kamil Resa Alsaran için, “Yılın Performansı (Türkiye), 59 yaşındaki oyuncu, en yaşlı yüzücüsü olarak gelgit Bristol Kanalı'nı geçti, nadir bulunan Orijinal Üçlü Açık Su Yüzme Taçını (Kuzey Kanalı + Manş Denizi + Bristol Kanalı) tamamladı” ifadeleri kullanıldı. Alsaran için ayrıca, “Macera ve azim duygusunun temsilcisi” denildi.

Açıklamada, sokak ve seyahat kısıtlamaları, deniz, havuz yasakları ve karantinalarla dolu pandemi sürecinde, açık deniz yarışmalarının sürmesinin spor dünyası adına önemine de vurgu yapıldı.

FARKA GÖTÜREN DESTEK

WOWSA, Kamil Resa Alsaran’ı dünyaya şu sözlerle tanıttı: “59 yaşındaki Kamil Resa Alsaran, en yaşlı yüzücü olarak İngiltere'deki 28 km'lik Bristol Kanalı'nı 13 saat 9 dakikalık geçişiyle 45 yılda Orijinal Üçlü Açık Su Yüzme Taçını tamamlayan ilk kişi oldu. Uluslararası Maraton Yüzme Onur Listesi ikonları Kevin Murphy ve Ted Keenan'a tarihte bu başarıyı gösteren üçüncü kişi olarak katıldı. "

Açk deniz maceracısı borsacı Alsaran, geçtiğimiz ocak ayında, oylamanın son günlerinde Borsagundem.com’un yaptığı haberin ardından, sporsever yatırımcıların farka götüren destekleri için teşekkür etti.

YILIN ADAMI, YILIN KADINI

Ankette, Tunus’tan eski yarbay Nejib Belhedi “Yılın Adamı”, Şili’den psikolog Bárbara Hernández Huerta “Yılın Kadını” seçildi.

Borsacı Alsaran, “Dünyada yılın performansı” ödülü için yarışıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)