E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'ye bir boykotta inşaat sektöründen---

ABD'ye bir boykotta inşaat sektöründen

ABD'ye bir boykotta inşaat sektöründen
14 Ağustos 2018 - 17:18 borsagundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca inşa edilecek yapılarda ABD menşeli inşaat malzemesi kullanılmayacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakanlık olarak inşa edilecek yapılarda ABD menşeli inşaat malzemelerinin kullanılmayacağını açıkladı.

Gayrimenkul sektörünü yakından ilgilendiren bir yol haritası üzerinde çalıştıklarını belirten Bakan Kurum, "Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri, 15 Temmuz'da FETÖ'nün hain darbe girişiminin ardından, vatandaşlarımızın ev sahibi olması için önemli bir fedakarlık örneği gösterdiler. Bugün de ülkemize yönelik yürütülen bu ekonomik kuşatmaya karşı en güçlü şekilde mücadele edecekler ve yeni bir fedakarlık dönemini başlatarak vatandaşlarımızı mağdur etmeden uygun koşullarda konut sahibi yapacaklar." değerlendirmesinde bulundu. 

Bakan Kurum, "Gayrimenkul sektörünü hareketlendirmek amacıyla uygun faiz oranları ve ödeme koşullarıyla yeni kampanyalar yapılacak. Bu kampanyanın ayrıntıları önümüzdeki günlerde açıklanacak." ifadesini kullandı.

Açıklamada, Bakan Kurum'un gelecek günlerde inşaat, inşaat malzemeleri ve gayrimenkul sektörü temsilcileri ile bir araya geleceği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali14 Ağustos 2018 21:44

    Ya arkadaş hala trübünlere oynuyorsunuz neymiş insaat malzemesi almıyacakmışız bizim zaten inşaat sektöründe kac kalem mal alıyoruz ki trupun canını yakmak istiyorsan yapsana silah ve sivil ucak alımından vazgeçsene

  • topik14 Ağustos 2018 19:49

    Önce millet vekilleri kullandıkları ABD mallarını bıraksın. Korumalarda bile ABD Silahı var

  • Topitipik14 Ağustos 2018 21:47

    La sacmalamaninda bi sınırı var ...ne alaka ya