E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül'e kritik soru!---

Abdullah Gül'e kritik soru!

Abdullah Gül'e kritik soru!
15 Ocak 2014 - 13:50 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde rakibiniz Başbakan Erdoğan mı olacak" sorusuna bakın ne dedi...

Sloven Gazeteci basın toplantısında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e "Cumhurbaşkanlığı seçiminde rakibiniz Başbakan Erdoğan mı olacak" diye sordu. Cumhurbaşkanı Gül ise bu soru karşısında şu yanıtı verdi:

"Bu soruların cevabı için daha çok erken önümüzde daha çok günler var. Zamanı gelince hepsini göreceksiniz."

HSYK YASA TEKLİFİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, HSYK'nın yapısında değişiklik öngören yasa teklifine ilişkin, "Bu konu eğer neticeye ulaştırılırsa, çözülürse karşı karşıya kaldığımız problem, bu sadece bu problemin çözümü değil bütün Türkiye'de çok pozitif bir psikoloji oluşturur ve demokratik sistem içinde her şeyin hal olduğunu içeride ve dışarıda gösteririz" dedi.     

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı15 Ocak 2014 21:54

    ikiniz de basın gibin memleketin başından alt tabakayı kandırıp oy toplayıp memleketi yedi bitirdiler, din tüccarları

  • hacı15 Ocak 2014 21:53

    sn borsacı eski zenginlerin sosyokültürel düzeyleri ile sosyoekonomik düzeyleri paralel giderdi, akp zamanında avam takımı zengin olunca kıroyum ama para bende tipleri peydahlandı, eski zenginler yakışırdı, içine sindirirdi zenginliği, şimdikiler kopuk, bırak çıkmasın yeni zengin, olanlar hep bizim hakkımızı yiyerek oldu, illa da anadoludan zengin çıkarmak anlayışı niye, banane çıkmasın, sanki adaletli iş mi yapıyorlar hep dolandırıcı, soyguncu

  • YIRTIĞIN FERYADI.15 Ocak 2014 20:52

    İnşallah bir sabah askeri darbeylen kalkarızda bunlarında işi biter.

  • YIRTIĞIN FERYADI.15 Ocak 2014 20:51

    Sizler yeterki CUMHUR BAŞKANLIĞI seçimini halka yaptırın bakalım gele bilecekmisiniz.bu ülkeyi hep SAĞ PARTİLER yedi bitirdi.

  • CIA15 Ocak 2014 19:38

    Sn.Gül son derece haklı!

  • Murat15 Ocak 2014 16:36

    RTE'nin planı 1. Arınç emekli olacak. 2. A. Gül uluslararası bi kuruluşa gidecek. 3. RTE cumhurbaşkanı olacak. 4. AKP de RTE ye mutlak itaat eden kişiler vasıtası ile pratikte RTE hem Başbakan hem Cumhurbaşkanı gibi hareket edecek. fiili olarak başkanlığa geçmiş olacağız. zaten AKP de arınç ve Gül ekibi etkisiz hale geldi. bir zamanların AKP muhalifleri menfaat uğruna RTE'ci oldu. A. Gül bu oyunu yer mi bilemem.

  • kral15 Ocak 2014 16:28

    reisi cumhur seçiminde oyum ABBULLAH GÜL'e vermekle gurur duyacağım

  • gloom15 Ocak 2014 16:12

    tek rakibi kendisi birleşmiş milletlere de başkan olacak

  • Borsacı15 Ocak 2014 14:50

    Abdullah Gül çok pasif hiç bir konuda net bir taraf değil. Hep kazanan tarafa oynuyor. Bu şekide Cumhurbaşkanı olması herkese uyar. Başbakan daha aktif. Sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kalkınmakta ülke olarak malesef bu tipte bir başbakana ihtiyaç var. Olayları seyreden birisi olursa kalkınamayız. Ben eskiden Gül'ü beğeniyordum taraf değiştirdim. Ama RTE başbakan olarak kalsa daha iyi gibi. O da illa cumhurbaşkanı olacağım diyor. Ortada başkada iş bilen yönetim kabiliyetine sahip bir lider yok. Demokrasi bu ülkeye lazım ama önce geçmişin telafi edilmesi lazım. Herkes bugünkü kazanımlarına razı ise o zaman kimin başbakan kimin cumhurbaşkanı olmasının çok önemi yok. Köşe başını birileri zamanında turmuş, Anadolu'dan yeni zengin çıkmasını istemiyorlar.

  • mustafa15 Ocak 2014 14:18

    demokrasi ve siz yapmayın sayın cumhur başkanı yapılanlar ortadadır para sayma makinaları çelik kasalar ayakkabı kutuları ve görevden aldıgınız polis amirleri savcılar hakimler sonrada demokrasi öylemi yiyiyor mu bu halk hala bu lafları gerçekten ben bir ekmek çalsam yakalansam kaç yıl yatarım bilmiyorum ama hamuduylan çalanlar maaşallah bal börek yiyiyorlar hatta onların içerde oldugunu bile sanmıyorum

  • aeiaeiuaia15 Ocak 2014 14:17

    demokratik sistem ???????? :))))))))))

  • bloom15 Ocak 2014 14:10

    soruyu kaygıyla karşılamış

  • Murat15 Ocak 2014 14:07

    Tayyip Cumhurbaşkanı olsun. Abdullah gül de Başbakan...